Columbia POWDER LITE GIRLS MID JACKET

Geacă fete (1168017599)

Descriere

Columbia POWDER LITE GIRLS MID JACKET

Model original, care oferă protecție sporită de frig și ploaie. Geacă impermeabilă de domnișoare Columbia POWDER LITE GIRLS MID JACKE cu greutate foarte redusă, care economisește spațiul de stocare după adunare. Dispune de glugă, guler mai înalt, buzunare cu fermoar și tiv ajustabil în partea de jos care previne risipirea căldurii. Interiorul acestui produs este dotat cu sistemul termo-reflectorizant Omni-Heat™, care reflectă temperatura corpului și încălzește activ. Lungimea gecii și căptușeala de calitate mențin eficient căldura în interior. Achiziționează micii tale sportive acest model excepțional pentru a se putea bucura din plin de iarnă.

  • tratament exterior impermeabil Storm-Lite DP II, care oferă protecție de ploaie și vânt.căptușeală din tehnologie termoreflexivă Omni-Heat Reflective - punctele argintii reflectă căldura înapoi spre corp, ceea ce îmbunătățește confortul termic cu aprox. 20%
  • lungime prelungită
  • protecție la bărbie care previne rănirea
  • izolația sintetică Thermarator™ este rezistentă la umezeală

Specificaţii

Numărul articolului 1168017599
Cod producător EG0013-010
Material 100% poliester
Căptușeala 100% poliester Omni-Heat Reflective
Izolație termică 100% polyester Thermarator
Glugă integrată
Buzunare la exterior 2 buzunare laterale cu fermoar
Tehnologie OMNI-HEAT® REFLECTIVE, THERMARATOR

Tehnologii utilizate

OMNI-HEAT® REFLECTIVE

FOLOSIȚI CĂLDURA PROPRIETehnologia OMNI-HEAT® REFLECTIVE reglementează temperatura corpului în mod pozitiv, ca urmare a aplicării materialului reflexiv care este extrem de respirabil. Acest lucru ...

THERMARATOR

Este o tehnologie care garantează căldura maximă chiar dacă nu conține puf.   Thermarator are un raport favorabil de căldură / greutate și este rezistentă la umezeală.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

429,99 Lei(32%) 289,99 Lei

ColumbiaYOUTH PARKERS PEAK VELCRO BOOT

54,99 Lei(1%) 53,99 Lei

ArcoreFILI

144,99 Lei(31%) 99,99 Lei

LoapGENUFA

Produse alternative

434,99 Lei(28%) 309,99 Lei

ColumbiaCARSON PASS MID JACKET

269,99 Lei(38%) 164,99 Lei

HeadGREG

289,99 Lei(43%) 164,99 Lei

HeadLEXI

279,99 Lei(41%) 164,99 Lei

HeadJUNA

359,99 Lei(38%) 219,99 Lei

LottoMARNIE

214,99 Lei(46%) 114,99 Lei

LoapIKIMA