Columbia POURING ADVENTURE II JACKET

Geacă de damă (1163044157)

Descriere

Columbia POURING ADVENTURE II JACKET

Această geacă universală de femei Columbia POURING ADVENTURE II JACKET, prevăzută cu membrană impermeabilă, este un model ideal pentru orice activitate outdoor, indiferent că este realizată în mediul montan, în diferite excursii cu copii sau în oraș. Se adună ușor în propriul buzunar, este impermeabilă și foarte ușoară. Buzunarele laterale, prevăzute cu fermoar și buzunarul de la piept care se închide cu fermoar îi oferă practicitate, tivul ajustabil și croiala simplă dar frumoasă eleganță și stil.
  • membrană Omni-Tech®, care garantează cel mai înalt nivel de respirabilitate și rezistență la apă
  • cusături complet sigilate
  • permite adunarea în propriul buzunar
  • partea de jos este ajustabilă

Specificaţii

Numărul articolului 1163044157
Cod producător XK0165-623
Material 100% nailon
Căptușeala 100% poliester
Membrană Omni-Tech™
Coloană de apă 10.000 mm
Glugă integrată
Buzunare la exterior 3x (2x laterale cu fermoar, 1x la piept cu fermoar)
Tehnologie OMNI-TECH®

Tehnologii utilizate

OMNI-TECH®

RĂMÂNEȚI USCAȚI ȘI ÎN MEDIUL UMEDPrimul strat de protejare al tehnologie Omni-Tech® este Omni-Shield®, care formează o peliculă de protecție pe suprafață. Este o membrană microporoasă care previne ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

Produse alternative

724,99 Lei(29%) 509,99 Lei

ColumbiaALPINE TRAVERSE JACKET

434,99 Lei(28%) 309,99 Lei

ColumbiaNORTHERN COMFORT HYBRID JACKET

579,99 Lei(20%) 459,99 Lei

NorthfinderZIG