Columbia PIKE LAKE LONG JACKET

Geacă de iarnă fete (1164011264)

Descriere

Columbia PIKE LAKE LONG JACKET

Oferă tinerei tale exploratoare o rezistență solidă împotriva înghețului și a vântului rece. În jacheta Columbia PIKE LAKE™ LONG JACKET, cu izolație sintetică și o căptușeală termică cu punctișoare argintii, care se reîncarcă cu căldură și apoi încălzesc interiorul gecii, fata ta va fi în mare confort și căldură. Mânecile au un design OUTGROWN care le face ușor de extins - astfel că geaca o va putea purta ani de zile, chiar dacă fiica ta va crește în fața ochilor tăi. Când frigul și răcoarea încep să se strecoare în jurul gâtului, tot ce trebuie să facă este să pună gluga, și să scoată manșetele și tivul jachetei, iar vremea rea nu se mai simte. Fermoar bidirecțional pentru acces rapid la straturile inferioare. Toate obiectele tale de valoare de dimensiuni mici le poți pune confortabil în buzunarele cu fermoar. Este o jachetă sport dotată cu elemente reflectorizante pentru siguranță sporită în condiții cu vizibilitate redusă.

  • căptușeala dispune de tehnologia termo-reflexivă Omni-Heat Reflective - căptușeala cu puncte de argint reflectă căldura înapoi spre corp
  • izolația sintetică Thermarator™ este rezistentă la umezeală
  • Sistemul de extensie a mânecilor OUTGROWN ™ cu câțiva cm pentru a ține pasul cu creșterea purtătorului timp de mai multe sezoane
  • glugă ajustabilă

Specificaţii

Numărul articolului 1164011264
Cod producător 1863691695
Material 100 % poliester, Storm-Lite DP II
Căptușeală 100 % poliester, Omni-Heat Reflective Microtex Light
Izolație termică 100 % poliester, Thermarator™
Buzunare la exterior 2 frontale
Material căptușeală 100 % Poliester Omni-Heat Reflective Microtex Light
Tehnologie OMNI-HEAT® REFLECTIVE, THERMARATOR

Tehnologii utilizate

OMNI-HEAT® REFLECTIVE

FOLOSIȚI CĂLDURA PROPRIETehnologia OMNI-HEAT® REFLECTIVE reglementează temperatura corpului în mod pozitiv, ca urmare a aplicării materialului reflexiv care este extrem de respirabil. Acest lucru ...

THERMARATOR

Este o tehnologie care garantează căldura maximă chiar dacă nu conține puf.   Thermarator are un raport favorabil de căldură / greutate și este rezistentă la umezeală.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

159,99 Lei(25%) 119,99 Lei

HeadTORY

49,99 Lei(50%) 24,99 Lei

LottoGAIA