Columbia PIKE LAKE JACKET

Geacă copii (1168017598)

Descriere

Columbia PIKE LAKE JACKET

Permite micuței sportive să se bucure din plin de activitățile outdoor din perioada iernii. Achiziționează-i această geacă călduroasă Columbia PIKE LAKE JACKET cu umplutură din puf artificial. Tehnologia termo-reflexivă Omni-Heat™ oferă confort termic sporit, fără a fi necesară purtarea unui alt strat gros care ar limita mișcarea. Gluga ajustabilă protejează capul de vânt și ploaie și buzunarele cu fermoar, prevăzute cu fleece, permit stocarea în siguranță a diferitelor lucruri necesare/valoroase. O proprietate utilă a acestui model este sistemul OUTGROWN™ care permite prelungirea mânecilor foarte simplu, prin extragerea câtorva ațe, atunci când copilul tău va crește.
  • căptușeală din tehnologie termoreflexivă Omni-Heat Reflective - punctele argintii reflectă căldura înapoi spre corp, ceea ce îmbunătățește confortul termic cu aprox. 20%
  • buzunar pentru MP3 player
  • buzunare cu fermoar pentru mâini, căptușite cu fleece
  • manșete ajustabile
  • izolația sintetică Thermarator™ este rezistentă la umezeală
  • OUTGROWN™ - sistem care permite prelungirea mânecilor, în funcție de creșterea copilului

Specificaţii

Numărul articolului 1168017598
Cod producător WY0028-466
Material 100% poliester
Căptușeala 100% poliester Omni-Heat Reflective
Izolație termică 100% polyester Thermarator
Glugă integrată
Buzunare la exterior 2 buzunare laterale cu fermoar
Tehnologie OMNI-HEAT® REFLECTIVE, THERMARATOR

Tehnologii utilizate

OMNI-HEAT® REFLECTIVE

FOLOSIȚI CĂLDURA PROPRIETehnologia OMNI-HEAT® REFLECTIVE reglementează temperatura corpului în mod pozitiv, ca urmare a aplicării materialului reflexiv care este extrem de respirabil. Acest lucru ...

THERMARATOR

Este o tehnologie care garantează căldura maximă chiar dacă nu conține puf.   Thermarator are un raport favorabil de căldură / greutate și este rezistentă la umezeală.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Video

 

Produse aferente

149,99 Lei(53%) 69,99 Lei

LottoTHERY

54,99 Lei(1%) 53,99 Lei

ArcoreFILI

Produse alternative

489,99 Lei(29%) 344,99 Lei

ColumbiaSWISS MISTER JACKET

434,99 Lei(28%) 309,99 Lei

ColumbiaGYROSLOPE JACKET

489,99 Lei(29%) 344,99 Lei

ColumbiaWILD CHILD JACKET

179,99 Lei(38%) 109,99 Lei

HeadARUN