Columbia PASSO ALTO PANT

Pantaloni de damă (1223117186)

Descriere

Columbia PASSO ALTO PANT

Materialul rezistent redă acestor pantaloni Columbia PASSO ALTO PANT un aspect tehnic. Sunt dotați cu funcții de evacuare a umidității și caracteristici de protecție solară, la activitățile de aerobic în aer liber vă păstrați uscat, confortabil și în siguranță.
  • tehnologia Omni-Wick respiră în mod activ, evacuează transpirația departe de corp și vă ține în mediu răcoros și uscat
  • tehnologie Omni-Shade cu factor UPF 50 oferă o protecție superioară împotriva soarelui
  • șnur interior de fixare
  • detalii cusute
  • buzunar cu fermoar pentru siguranță
  • căptușeala buzunarelor din plasă
  • cârlig pentru atașarea la pantofi

Specificaţii

Numărul articolului 1223117186
Cod producător AL8013-011
Material 90%nailon, 10% elastan
Tehnologie OMNI-WICK®, OMNI-SHADE®

Tehnologii utilizate

OMNI-WICK®

EVAPORARE AVANSATĂAceastă tehnologie evacuează transpirația de la corp, pe care o disipează pe suprafața materialului și permite astfel, evaporarea rapidă. Garantează confortul în timpul oricărei ...

OMNI-SHADE®

BUCURAȚI-VĂ DE SOARE ÎN SIGURANȚĂTehnologia OMNI-SHADE® blochează razele ultraviolete A și B (UVA și UVB), astfel ajută la prevenirea arsurilor solare și deteriorarea permanentă a pielii. ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

359,99 Lei(25%) de la 269,99 Lei

ColumbiaPEAK TO POINT PANT

239,99 Lei(45%) 129,99 Lei

LottoDEBBY

669,99 Lei(20%) 529,99 Lei

SalomonNOVA PANT

239,99 Lei(37%) 149,99 Lei

HannahVERUN

214,99 Lei(41%) de la 124,99 Lei

ALPINE PROAMUNA 2

204,99 Lei(34%) 134,99 Lei

HeadSENTA