Columbia NORTHERN COMFORT HYBRID JACKET

Geacă impermeabilă damă (1316008955)

Descriere

Columbia NORTHERN COMFORT HYBRID JACKET

Geacă hibrid de femei Columbia NORTHERN COMFORT HYBRID JACKET, un accesoriu excelent la trekkinguri lungi și drumeții montane. Este rezistentă la apă și murdărie datorită tratamentului Omni-Shield™, aplicat pe suprafață și tot odată respirabilă grație materialelor high-tech care evacuează eficient transpirația de la piele și oferă confort termic sporit. Cele două buzunare laterale oferă spațiu suficient pentru stocarea în siguranță a diferitelor lucruri.
  • tehnologia Omni-Shield înseamnă că suprafața este tratată special pentru a rezista la murdărie și lichide, până la temperatura de 70°C
  • tehnologie de protecție
  • materialul funcțional Omni-Wick™ evacuează transpirația rapid și tot odată se usucă rapid
  • material confortabil, elastic în 4 direcții
  • buzunare cu fermoar pentru mâini
  • orificii pentru degete

Specificaţii

Numărul articolului 1316008955
Cod producător AK1211-010
Material 80% poliester, 15% bumbac, 5% elastan
Tehnologie OMNI-SHIELD®, OMNI-WICK®

Tehnologii utilizate

OMNI-SHIELD®

REZISTENT LA PLOAIE ȘI MURDĂRIEPrincipiul de funcționare al tehnologiei OMNI-SHIELD® se bazează pe diferența de tensiune la suprafață a materialului. Este aplicată o țesătură ce formează o ...

OMNI-WICK®

EVAPORARE AVANSATĂAceastă tehnologie evacuează transpirația de la corp, pe care o disipează pe suprafața materialului și permite astfel, evaporarea rapidă. Garantează confortul în timpul oricărei ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Video

 

 

Produse alternative

499,99 Lei(26%) 369,99 Lei

HannahTORIN

544,99 Lei(54%) de la 249,99 Lei

ColumbiaTECHY HYBRID FLEECE

539,99 Lei(45%) 294,99 Lei

ProgressSILVRETTA WOOL

369,99 Lei(20%) 294,99 Lei

2117BLIXBO

304,99 Lei(22%) 234,99 Lei

HeadPIAF

Columbia NORTHERN COMFORT HYBRID JACKET

Preţ: 279,99 Lei