Columbia MONTRAIL TITAN ULTRA SHIRT W

Tricou alergare damă (AL1962-451)

Produse alternative

354,99 Lei(35%) 229,99 Lei

NikeTHRMA SPHR ELMNT TOP HZ W

354,99 Lei(19%) de la 284,99 Lei

Icebreaker175 EVERYDAY LS HALF ZIP

354,99 Lei(19%) 284,99 Lei

NikeTHRMASPHR ELMNT TOP HZ2.0

319,99 Lei(28%) 229,99 Lei

Icebreaker175 EVERYDAY SS CREWE

284,99 Lei(19%) 229,99 Lei

NikePACER PLUS TOP HZ

Descriere

Columbia MONTRAIL TITAN ULTRA SHIRT W

Tricou funcțional de alergare pentru femei Columbia Montrail TITAN ULTRA SHIRT, care te va surprinde încă de la prima vedere. Este foarte ușor și rezistent sporind astfel confortul în timpul joggingului. Dotat cu tehnologie de răcire activată prin transpirație Omni-Freeze ZERO, care reduce temperatura generală a materialului, accelerează procesul de evacuare a transpirației și asigură o răcire imediată cu un efect de lungă durată. Model original foarte respirabil, astfel vei avea parte de piele uscată pe întreaga durată de purtare. Tivul din spate este mai lung pentru o libertate de mișcare mai bună. Materialul este dotat cu tratament care previne înmulțirea bacteriilor pentru confort și prospețime de durată.

  • tehnologia Omni-Freeze ZERO™, activează răcirea cu ajutorul transpirației datorită polimerului răcoritor din materialul textil
  • tehnologie Omni-Wick care evacuează transpirația spre exterior unde se evaporă rapid
  • tratament antimicrobian
  • partea din spate prelungită
  • detalii reflectorizante

Specificaţii

Cod producător AL1962-451
Material 100% poliester (86%poliester, 14%elastan)
Tehnologie OMNI-WICK®, OMNI-FREEZE™ ZERO
Colecţii Columbia Montrail

Tehnologii utilizate

OMNI-WICK®

EVAPORARE AVANSATĂAceastă tehnologie evacuează transpirația de la corp, pe care o disipează pe suprafața materialului și permite astfel, evaporarea rapidă. Garantează confortul în timpul oricărei ...

OMNI-FREEZE™ ZERO

RĂCOARE ACTIVATĂ CU AJUTORUL TRANSPIRAȚIEI Omni-Freeze Zero este o tehnologie revoluționară cu efect răcoritor care este activat în timpul contactului cu transpirația produsă de corp. În ...

Colecţii

Columbia Montrail

Îți prezentăm Columbia Montrail – serie complexă de produse “de la cap până la picioare ”, dezvoltată pentru a oferi utilizatorilor performanțe maxime în timpul alergării în teren. A fost concepută din combinația experienței și reputației bune a companiei Montrail, domeniului trail running și designului inovativ al produselor create de compania Columbia. Rezultatul este cea mai bună colecție de echipament sportiv, destinat alergării în ter

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

139,99 Lei(21%) de la 109,99 Lei

NikeDRY SHORT CREW 2

394,99 Lei(31%) 269,99 Lei

Under ArmourCHARGED ESCAPE W

69,99 Lei(21%) 54,99 Lei

CraftCOOL MID 2-PACK

144,99 Lei

RuntoFLUID