Columbia MINX SHORTY

Încălțăminte de iarnă damă (2263020989)

Descriere

Columbia MINX SHORTY

Indiferent că afară ninge sau vremea este geroasă, în aceste ghete de iarnă pentru femei Columbia MNX SHORTY te vei simți excelent. Dispun de membrană impermeabilă care menține picioarele uscate și de izolație de calitate care garantează confort termic, inclusiv atunci când temperatura scade până la -32 °C. Designul matlasat și blana artificială pe limbă și tivul superior oferă acestui model un stil distinctiv și unic. Căptușeala termoreflexivă Omni-Heat™ reflectă căldura înapoi la utilizatoare. Omni-Grip™ este o soluție avansată care oferă aderență tălpii, asta datorită compoziției și texturii speciale, care oferă stabilitate excelentă și aderență pe orice suprafață.

  • material textil sintetic, țesut, rezistent la apă
  • Omni-Tech™ - membrană impermeabilă și respirabilă, cu construcție tip gheată și cusături etanșe
  • căptușeală termoreflexivă Omni-Heat™ care reflectă căldura înapoi la utilizator
  • 200g izolație până la -32°C
  • branț detașabil profilat PU
  • talpă intermediară Techlite™ pentru amortizare și un plus de energie
  • Omni-Grip™ este o soluție avansată care oferă aderență tălpii, asta datorită compoziției și texturii speciale, care oferă stabilitate excelentă și aderență pe orice suprafață

Specificaţii

Cod producător BL5961-010
Față material sintetic
Talpă intermediară EVA, Techlite™
Talpă cauciuc, Omni-Grip™
Membrană Omni-Tech™
Greutate 350 g
Tehnologie TECHLITE® ÎNCĂLȚĂMINTE, OMNI-HEAT® REFLECTIVE, OMNI-GRIP®, OMNI-TECH®, EVA

Tehnologii utilizate

TECHLITE® ÎNCĂLȚĂMINTE

UȘURINȚA, AMORTIZARE ȘI SPRIJINAbsoarbe excelent șocul de la impact. Materialul cu tehnologia TECHLITE® oferă confort superior și amortizare pentru încălțămintea în aer liber. Este un material ...

OMNI-HEAT® REFLECTIVE

FOLOSIȚI CĂLDURA PROPRIETehnologia OMNI-HEAT® REFLECTIVE reglementează temperatura corpului în mod pozitiv, ca urmare a aplicării materialului reflexiv care este extrem de respirabil. Acest lucru ...

OMNI-GRIP®

UN PAS SIGUR PE ORICE TIP DE TERENTehnologia OMNI-GRIP® oferă stabilitate excelentă și aderență în orice teren și orice suprafață. Diferitele părți ale tălpii acționează în mod independent și la ...

OMNI-TECH®

RĂMÂNEȚI USCAȚI ȘI ÎN MEDIUL UMEDPrimul strat de protejare al tehnologie Omni-Tech® este Omni-Shield®, care formează o peliculă de protecție pe suprafață. Este o membrană microporoasă care previne ...

EVA

Un material cu o structură poroasă caracterizat prin greutate foarte mică și proprietăți excelente de amortizare. EVA = Ethyl Vinyl Acetate.Cel mai răspândit material de încălțăminte și talpă.

Evaluare

5

/5
Opinia clienților
evaluat de către 2 clienţi
2 evaluare
2
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare
R***** ***a
9:28 23. 11. 2018

Culoare: Negru | Mărime: 6.5

Evaluare:

Foarte frumoase, foarte confortabile, calduroase, calitate excelenta, DAR comandati un nr mai mare. Eu port 37, am comandat 37.5 si tot imi sunt putin sramte, ar fi mers un 38. Daca dau jos branturile sunt ok dar sunt atat de moi si confortabile incat este pacat sa nu le poti purta cu branturile originale.

Te-a ajutat evaluarea?
Ioana Oproiu
10:17 30. 3. 2019
Evaluare:

Sunt excelenti, am fost impresionata de cat de caldurosi sunt (aproape ca nu I-am putut purta cat timp iarna "nu si-a intrat in drepturi" si imi era prea cald in ei). Materialul exterior este de buna calitatea, nu s-a deformat si s-a comportat foarte bine la praf, zapada si umezeala. Singurul lor defect este ca aluneca destul de tare pe zapada, dar nici talpa, rizurile, nu sunt facute pentru mersul prin padure sau munte (I-am testat in toate conditiile in acesta iarna). Subliniez, sunt categoric doar ghete de oras! Din nou, dau 5 stele pentru Sportisimo pentru I-a schimbat imediat cand mi-am dat seama ca am comanda marimea gresita pe site, s-a rezolvat problema in maxim 1 saptamana.

Te-a ajutat evaluarea?

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Cum alegem mărimea

      A - lungimea piciorului

      B - lungimea branțului

      C - 5 mm

 

Alegerea corectă a mărimii este extrem de importantă când cumperi încălțăminte. Dacă selectezi mărimea dorită, deasupra în paranteză se va afișa conversia mărimii în mai multe dimensiuni. Mărimile pot varia de la producător la producător. Din păcate nu există un tabel de mărimi unic și din acest motiv cel mai bine este să alegi mărimea în funcție de dimensiunea CM, ceea ce înseamnă lungime recomandată a piciorului exprimată în centimetrii. Dacă ai deja o încălțăminte de la același producător, poți alege aceiași mărime.

 

 

CUM SE MĂSOARĂ CORECT PICIORUL
 
      A - lungimea in centimetrii
 

De ce ai nevoie:

• O cutie de carton sau un perete cu unghi de 90°.

• O bucată de hârtie sau carton, liniar și creion.

 

Cum procedezi în continuare?

• Ia în picioare șosetele care le porți de obicei.

• Pune piciorul pe hârtie cu călcâiul la perete sau în cutia de carton.

• Însemnează pe hârtie cel mai lung deget de la picior.

• Calculează în plus aproximativ 0,5 cm pentru a obține lungimea adecvată.

• Alege mărimea care corespunde lungimii rezultate.

 

Atenție! Măsoară ambele picioare pentru că nu întotdeauna sunt la fel de lungi. Ia în calcul cel mai lung picior.

 

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

879,99 Lei(30%) de la 614,99 Lei

ColumbiaWINDGATES HOODED JACKET

99,99 Lei(10%) 89,99 Lei

WillardFELICITY

159,99 Lei(43%) 89,99 Lei

HeadESTEL

309,99 Lei(17%) de la 254,99 Lei

IcebreakerEVERYDAY LEGGINGS

Produse alternative

549,99 Lei(40%) 329,99 Lei

ColumbiaMINX MID III

729,99 Lei(34%) 474,99 Lei

Helly HansenMARION

694,99 Lei(44%) 384,99 Lei

SalomonKAINA MID CS WP 2

659,99 Lei(36%) 419,99 Lei

MerrellICEPACK GUIDE BUCKLE PLR WP

629,99 Lei(41%) 369,99 Lei

adidasTERREX CHOLEAH PADDED CP