Columbia ICY HEIGHTS II MID LENGHT DOWN JACKET

Geacă de iarnă damă

Descriere

Columbia ICY HEIGHTS II MID LENGHT DOWN JACKET

Dacă mergi prin orașul rece sau trasee de iarnă înghețate, fă-o în geaca pentru femei de lungime medie Columbia. Cu 450 de straturi de izolație sintetică confortul termic este garantat și la plimbări lungi sau excursii. Designul simplu și curat al gecii impermeabile te va însoți cu mândrie pe ploaie sau în viscol și zăpadă. Imediat ce condițiile din jur o cer, ajustezi tivul din partea de jos, îți pui gluga și te poți bucura în continuare de activitățile tale. Când simțiți că îți e cald, un fermoar cu două căi face ușoară reglarea temperaturii corpului. În buzunarele din interior cu fermoar vei putea purta în siguranță obiectele tale de valoare. Acesta este modelul Columbia ICY HEIGHTS II MID LENGHT DOWN JACKET.

  • material rezistent la apă
  • 450 de straturi compacte de izolație sintetică
  • glugă detașabilă și ajustabilă
  • fermoar în două direcții
  • lungime medie
  • certificat RDS (Responsible Down Standard)

Specificaţii

Numărul articolului 1163044276
Cod producător 1821533-010
Material 100 % poliester Storm-Lite DP II
Izolație termică 450 Fill pene sintetice, certificat RDS
Buzunare la exterior 2 frontale cu fermoar

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

544,99 Lei(36%) 344,99 Lei

ColumbiaNIKISKI 503

164,99 Lei(18%) 134,99 Lei

EtapeVANESSA

79,99 Lei(25%) 59,99 Lei

WillardRYLEE

Produse alternative

Columbia ICY HEIGHTS II MID LENGHT DOWN JACKET

Preţ: 854,99 Lei