Columbia CHILLIN FLEECE

Hanorac fleece damă (1136029455)

Descriere

Columbia CHILLIN FLEECE

Acest model universal de femei Columbia CHILLIN FLEECE are toate proprietățile tipice unui hanorac conceput din fleece. Materialul confortabil și gluga cu guler înalt în partea din față te vor proteja de frig, croiala atractivă și culorile stilate îți vor oferi un aspect sportiv excelent, indiferent că te vei afla în natură sau în oraș.
  • adecvat pentru turism și în oraș

Specificaţii

Numărul articolului 1136029455
Cod producător EL1019-010
Material 100% poliester
Buzunare la exterior 2 buzunare laterale cu fermoar

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

489,99 Lei(29%) 344,99 Lei

ColumbiaCASCADE RIDGE JACKET

324,99 Lei(44%) 179,99 Lei

HeadMONTEPA

144,99 Lei(31%) 99,99 Lei

ColumbiaOUTDOOR ELEMENTS III TEE

54,99 Lei(50%) 26,99 Lei

ColumbiaEXPLORER CREW 2

Produse alternative