Columbia CASCADE RIDGE SOFTSHELL

Geacă softshell copii (WY1429-404)

Produse alternative

229,99 Lei(36%) 144,99 Lei

HeadBARDOT

219,99 Lei(22%) 169,99 Lei

LottoGEORGIANA

229,99 Lei(36%) 144,99 Lei

HeadZEUS

Descriere

Columbia CASCADE RIDGE SOFTSHELL

Cauți pentru copilul tău o geacă softshell clasică care să fie universală și pe care s-o poată purta la orice activitate/drumeție outdoor? Achiziționează-ți această geacă de copii Columbia CASCADE RIDGE II SOFTSHELL care este excepțională atât din punct de vedere funcțional cât și din punct de vedere estetic. Este rezistentă la vânt și ploaie și are terminația de jos și manșetele ajustabile pentru o mai bună reținere a căldurii. Gluga ajustabilă și detașabilă protejează inclusiv și bărbia de abraziune și buzunarele laterale, prevăzute cu fermoar, vor avea grijă de siguranța lucrurilor stocate în interior. Elementele reflectorizante sporesc siguranța micului tău explorator.
  • material textil, foarte impermeabil
  • rezistentă la vânt
  • buzunare laterale izolate termic, prevăzute cu fermoar
  • elasticitate confortabilă
  • protecție la bărbie care previne rănirea
  • manșete ajustabile
  • detalii reflectorizante
  • spate prelungit
  • softshell

Specificaţii

Numărul articolului WY1429-404
Cod producător WY1429-404
Material 100% poliester
Glugă integrată
Buzunare la exterior 2 buzunare laterale cu fermoar

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.