Columbia CARSON PASS IC JACKET

Geacă iarnă damă (1167042733)

Descriere

Columbia CARSON PASS IC JACKET

Geacă de iarnă pentru femei Columbia CARSON PASS INTERCHANGE 2în1, impermeabilă, cu jachetă detașabilă în interior. Este dotată cu membrană Omni-Tech care asigură impermeabilitate maximă și respirabilitate iar jacheta detașabilă situată în interior dispune de cea mai modernă tehnologie Omni-Heat care oferă confort termic excelent. Sistemul Interchange permite purtarea separată a gecii și a jachetei.
  • geaca este dotată cu membrană Omni-Tech care este impermeabilă și respirabilă
  • geacă interioară detașabilă, izolată termic cu fibre tubulare cu tehnologie termoreflexivă Omni-Heat Reflective: căptușeală termoreflexivă care reflectă căldura înapoi către utilizator și crește confortul termic cu 20%
  • partea din spate prelungită
  • buzunare cu fermoare
  • buzunar pe piept
  • manșete confortabile și ajustabile cu orificii pentru degetul mare
  • curea ajustabilă pe talie
  • blană artificială detașabilă
  • glugă fixă ajustabilă

Specificaţii

Numărul articolului 1167042733
Cod producător WL0004-021
Material 72% nailon, 28% poliester
Căptușeala 100% nylon 210T Taffeta, 100% polyester Omni-Heat Reflective
Membrană 80 g microtemp XF II 100% polyester, Omni-Tech™
Glugă integrată
Tehnologie OMNI-HEAT® REFLECTIVE, OMNI-TECH®

Tehnologii utilizate

OMNI-HEAT® REFLECTIVE

FOLOSIȚI CĂLDURA PROPRIETehnologia OMNI-HEAT® REFLECTIVE reglementează temperatura corpului în mod pozitiv, ca urmare a aplicării materialului reflexiv care este extrem de respirabil. Acest lucru ...

OMNI-TECH®

RĂMÂNEȚI USCAȚI ȘI ÎN MEDIUL UMEDPrimul strat de protejare al tehnologie Omni-Tech® este Omni-Shield®, care formează o peliculă de protecție pe suprafață. Este o membrană microporoasă care previne ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Video

 

 

Produse aferente

484,99 Lei(38%) 299,99 Lei

ColumbiaMINX SHORTY

129,99 Lei(30%) 89,99 Lei

KamaMERINO+WINDSTOPPER

109,99 Lei

LoapRAKELX

179,99 Lei(59%) 72,99 Lei

LottoCECIL

179,99 Lei(19%) 144,99 Lei

LoapGAILA