MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Columbia BAJADA II ANKLE TIGHT M

Pantaloni elastici de bărbați (1388000003)

Descriere

Columbia BAJADA II ANKLE TIGHT M

Iubești să alergi dis de dimineață? Atunci avem pentru tine acești pantaloni sport elastici Columbia BAJADA™ II ANKLE TIGHT. Aleargă pe trasee montane dificile în acest model original, care se așează excelent pe corp Columbia Montrail Bajada II. Materialul Omni-Wick™ asigură evacuarea rapidă a transpirației, tratamentul Omni-Shade™ oferă protecție excelentă împotriva razelor solare dăunătoare. Talia elastică oferă confort și siguranță la utilizare, buzunarul prevăzut cu fermoar protejează bine toate lucrurile stocare.
  • material funcțional dotat cu tehnologie Omni-Wick™ pentru o evacuare rapidă a transpirației
  • protecție împotriva soarelui UPF 50 - tehnologia OmniShade protejează împotriva razelor solare şi asta datorită fibrelor ceramice țesute în microparticule, care reflectă razele UVA şi UVB
  • material elastic, care se adaptează excelent fiecărei mișcări
  • talie ajustabilă, ușor îngustată care se așează excelent pe corp

Specificaţii

Numărul articolului 1388000003
Cod producător 1839861010
Material 79% poliester, 21% elastan
Tehnologie Omni-Wick, Omni-Shade
Tehnologie OMNI-WICK®, OMNI-SHADE®
Colecţii Columbia Montrail

Tehnologii utilizate

OMNI-WICK®

EVAPORARE AVANSATĂAceastă tehnologie evacuează transpirația de la corp, pe care o disipează pe suprafața materialului și permite astfel, evaporarea rapidă. Garantează confortul în timpul oricărei ...

OMNI-SHADE®

BUCURAȚI-VĂ DE SOARE ÎN SIGURANȚĂTehnologia OMNI-SHADE® blochează razele ultraviolete A și B (UVA și UVB), astfel ajută la prevenirea arsurilor solare și deteriorarea permanentă a pielii. ...

Colecţii

Columbia Montrail

Îți prezentăm Columbia Montrail – serie complexă de produse “de la cap până la picioare ”, dezvoltată pentru a oferi utilizatorilor performanțe maxime în timpul alergării în teren. A fost concepută din combinația experienței și reputației bune a companiei Montrail, domeniului trail running și designului inovativ al produselor create de compania Columbia. Rezultatul este cea mai bună colecție de echipament sportiv, destinat alergării în ter

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

199,99 Lei(35%) 129,99 Lei

LottoNIBAL

239,99 Lei(29%) 169,99 Lei

ColumbiaTITAN ULTRA II SHORT

724,99 Lei(15%) 609,99 Lei

ColumbiaCALDORADO III OUTDRY

259,99 Lei(34%) 169,99 Lei

Under ArmourSURGE 2

Produse alternative

464,99 Lei(27%) 334,99 Lei

Under ArmourOUTRUN THE STORM SP PANT

259,99 Lei(15%) 219,99 Lei

adidasASTRO PANT M

184,99 Lei(18%) 149,99 Lei

NikeRUN STRIPE WOVEN PANT M

304,99 Lei(27%) 219,99 Lei

SalomonAGILE LONG TIGHT M

149,99 Lei(36%) 94,99 Lei

KlimatexTIRNO