Cebe

Cebe FANATIC L

Ochelari de schi

(136819)

Cod: 136819

fără evaluare 0x

Produse alternative

649,99 Lei(6 %) 609,99 Lei
689,99 Lei(5 %) 649,99 Lei
399,99 Lei(6 %) 374,99 Lei
439,99 Lei(50 %) 219,99 Lei
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Descriere

Cebe FANATIC L

Ochelari de schi Cebe FANATIC L. Lentilele duble din policarbonat creează o barieră termică, asigurând în același timp o mai bună etanșare și calitate optică - Tehnologia DOUBLE LENS. Lentilele tip oglindă Grey Flash Dark Red sunt potrivite pentru vreme însorită. Beneficiază de tratament care reduce posibilitatea zgârierii și aburirea lentilelor. Dispun de trei straturi de spumă acoperite cu fleece pentru un confort mai mare în timpul purtării - tehnologia TRIPPLE LAYER FACE FOAM. Ochelarii de schi Cebe sunt proiectați să fie compatibili cu majoritatea căștilor de schi disponibile pe piață - tehnologie PERFECT HELMET INTEGRATION. Sunt prevăzuți cu silicon pe partea interioară a curelei pentru o fixare perfectă pe cască - SILICONISED STRAP. Sunt prevăzuți cu husă textilă care se poate folosi pentru curățarea lentilelor.
  • tratament care reduce posibilitatea de zgâriere și de aburire
  • lentilă ionizată (tip oglindă)
  • 3 straturi de spumă
  • 100% UVA și filtru UVB

Specificaţii

Cod produs 136819
Codul furnizorului CBG275
Lentile policarbonat
Utilizare lentilă vreme însorită
Cadru negru-roșu
Permeabilitate lumină S3 (11%)
UV filtru 100% UVA și filtru UVB
Lentilă polarizată nu
Culoare Negru

Evaluări

0

0 Evaluări

Comentarii

Întreabă-ne, te sfătuim cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Categorii de lentile

S0: Ceață / Schiat seara

Aceste lentile permit o trecere sporită a luminii, fiind ideale pentru schiat pe timp de seară sau în condiții cu ceață.

 

S1: Înnorat / Ceață
Aceste lentile oferă un câmp vizual excelent chiar și în condiții cu vizibilitate rea. Lentilele din categoria S1 sunt adecvate pentru condiții cu nori, zăpadă sau ceață (lumină difuză).

 

S2: Vreme variabilă / instabilă
Cel mai ”universal” tip de lentile, care face față diferitelor condiții de lumină. Oferă un câmp vizual excelent, fie că este soare sau înnorat. Mai mult, acestea nu te vor dezamăgi nici în cazul în care pe pârtie începe să apară umbrele amiezi.

 

S3: Vreme senină/ cu soare
Lentilele ce permit într-un procent scăzut să treacă lumina, sunt ideale pentru vreme însorită. Oferă protecție maximă împotriva razelor solare și garantează un câmp vizual perfect chiar și în zilele cu soare mai puternic.

 

S4: Vreme senină / schiat pe ghețari
Lentilele permit trecerea minimă a luminii. Cu siguranță le vei aprecia în timpul zilelor însorite sau atunci când schiezi pe ghețari.

 

Lentile fotocromatice
Flexibilitate sporită oferă lentilele fotocromatice, care se întunecă sau se deschid la culoare în funcție de intensitatea luminii la care sunt supuse.

Produse aferente

269,99 Lei
99,99 Lei(10 %) 89,99 Lei
  • 1
  • 2