CCM JS FT350 SR

Patine hochei (8511048944)

În stoc - Trimitem în 4 - 5 zile lucrătoare

444,99 Lei cu TVA

Prețul recomandat de producător sau prețul de vânzare inițial estimat
554,99 Lei   Economisiți: 110,00 Lei (19 %)
Cantitate
Disponibilitate în magazin
În lista de cumpărături

Descriere

CCM JS FT350 SR

Patine de gheață noi, de clasă inferioară, pentru sezonul 2017/2018 !!! Construcția scheletului este concepută prin injectare, cu tratament exterior din compozit. Model rezistent cu rigiditate structurală necesară. Materialul interior este conceput din microfibre foarte rezistente. Produs original, confortabil și foarte rezistent la uzură. Limbă fleece cu pâslă groasă de 7 mm pentru confort și protecție. Talpa injectată ajută transferul energiei la fiecare pas. Branțul, inserția CCM oferă suport și confort. Plastic, lamă SPEEDBLADE PRO. Lamă inoxidabilă integrată cu suport din plastic în zona călcâiului pentru un unghi de înclinare mai mare.
  • patine rezistente cu rigiditate structurală necesară
  • limbă fleece cu pâslă groasă de 7 mm
  • lamă inoxidabilă, care nu se poate înlocui

Specificaţii

Numărul articolului 8511048944
Cod producător 3154-FT350SR
Lamă oțel inoxidabil

Evaluare

5

/5
Opinia clienților
evaluat de către 1 client
1 evaluare
1
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare
bortica
13:25 18. 12. 2017
Evaluare:

Te-a ajutat evaluarea?

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative