Castelli SUPERLEGGERA

Geacă bărbați (7641003336)

Descriere

Castelli SUPERLEGGERA

Geacă ușoară de bărbați, destinată purtării în vreme nefavorabilă Castelli SUPERLEGGERA, confecționată din material japonez Pertex®Quantum Este rezistentă la vânt și parțial la apă. Pe partea din spate este prevăzută cu panou impermeabil, care protejează spatele de stropirea acestei zone a corpului cu apa de la roata din spate. Model original, care se adună foarte ușor, de exemplu în buzunarul tricoului de ciclism.
  • material de bază Pertex®Quantum
  • geacă ușor respirabilă pentru o mai bună evacuare a transpirației
  • ușor de adunat
  • elemente reflectorizante de protecție

Specificaţii

Numărul articolului 7641003336
Cod producător 4517054-034
Material 100% poliamidă
Greutate 117 g

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

Produse alternative

179,99 Lei(16%) 149,99 Lei

EtapeBORA

129,99 Lei

ArcoreSERVAL