Campingaz XTRA QUICKBED SINGLE

Saltea gonflabilă (3421001633)

Descriere

Campingaz XTRA QUICKBED SINGLE

Saltea gonflabilă mai lungă Campingaz XTRA QUICKBED SINGLE, este foarte confortabilă, ideală pentru turism familiar, călătorii realizate cu mașina sau pentru șederi mai lungi în diferite locați sau pur și simplu pentru utilizare în casă. Dispune de sistem Airtight, care garantează un ventil sigur cea ce nu permite pierderi de aer. Are un capac dublu și 24 de inele. Kitul de reparație este inclus în pachet.

  • capac dublu
  • sistem Airtight
  • kit de reparație integrat
  • 24 inele

Specificaţii

Cod producător 2000021959
Material PVC
Lățime 74 cm
Lungime 198 cm
Înălțime 19 cm
Greutate 1.8 kg
Greutatea admisă 148 kg

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

234,99 Lei(23%) 179,99 Lei

High PeakDAYTON

234,99 Lei(19%) 189,99 Lei

HuskyFUNNY 10

234,99 Lei(10%) 209,99 Lei

ColemanCOMFORT BED DOUBLE

244,99 Lei(26%) 179,99 Lei

TRIMMTIGUAN

Campingaz XTRA QUICKBED SINGLE

Preţ: 89,99 Lei