Știai că poți afișa un meniu cu produsele aflate în magazinul tău preferat?  │  Voi seta mai târziu
Filtrează
Filtrează
Ofertă produse
Gen
Mărime protecții
Preţ
 Lei
 Lei
Culoare
1
1

Box, sporturi de luptă RINGHORNS

Filtrează
Filtrează după: Îți recomandăm
Filtrează după
2 Produse
De ce apar primele aceste produse?
Îl clasificăm în funcție de numărul de comenzi, evaluare, sezon și alți parametri. Află mai multe.
Cochilia pentru femei Ringhorns CHARGER GROIN GUARD & SUPPORT WOMEN este ideală ... 1 RINGHORNS CHARGER GROIN GUARD & SUPPORT WOMEN
108,99 Lei
Cochilia pentru femei Ringhorns CHARGER GROIN GUARD & SUPPORT WOMEN este ideală ... 1 RINGHORNS CHARGER GROIN GUARD & SUPPORT WOMEN
108,99 Lei

Nu ai găsit ce doreai din oferta prezentă?

Cu siguranță vei alege ceva din sau din .

Cu siguranță vei alege ceva din sau din .

Box, sporturi de luptă RINGHORNS

Alege echipament pentru sporturi de luptă, box și MMA. Boxul, sau corneringul, este o luptă cu pumnii între doi adversari cu reguli stricte. Dacă te-ai apucat de acest sport captivant, este important să îți iei echipament de calitate. Nu te poți apuca de box fără echipamentul de bază - mănușile de box. Ai nevoie de bandaje și benzi pentru a-ți proteja cât mai bine mâinile. Poți exersa loviturile corecte cu ajutorul sacilor de box. Nici nu vei mai ști de haine și pantofi de box confortabili și te vei putea concentra pe deplin asupra luptei în sine. Tot echipamentul de box poate fi transportat în mod comod la antrenament și la meci în gențile de box.

 

Echipament box

Pe Sportisimo.ro găsești tot echipamentul necesar pentru box, de la mănuși și bandaje până la saci de box și covoare. Indiferent dacă ești începător sau experimentat, noi avem soluția perfectă pentru tine.

Mănuși box

Mănușile de box sunt esențiale pentru orice boxeur. Ele protejează mâinile și încheieturile de lovituri. La Sportisimo.ro găsești mănuși de box pentru toate nivelurile de experiență, de la mănuși de antrenament până la mănuși de competiție.

Bandaje box

Bandajele de box sunt folosite pentru a proteja mâinile și încheieturile de lovituri. Ele absorb șocul și previn rănile. La Sportisimo.ro găsești bandaje de box din materiale de calitate, care oferă protecție maximă.

Sac de box

Sacul de box este un instrument esențial pentru antrenament. El te ajută să-ți îmbunătățești tehnica și să-ți construiești forța. La Sportisimo.ro găsești saci de box de toate dimensiunile și greutățile, pentru toate nivelurile de experiență.

Covor box

Covorul de box este un echipament esențial pentru siguranță. El protejează de lovituri și de alunecări. La Sportisimo.ro găsești covoare de box de calitate, care oferă protecție maximă.

Alt echipament box

În plus față de mănuși, bandaje, saci de box și covoare, la Sportisimo.ro găsești și alte echipamente necesare pentru box, cum ar fi:

  • Ochelari de box
  • Protecții pentru cap
  • Protecții pentru picioare
  • Protecții pentru genunchi
  • Protecții pentru mâini
  • Costume de box

 

Alege și tu arte martiale. Pe Sportisimo.ro avem pentru tine echipament box și echipament sportiv box sau vino în unul din magazinele noastre!

S-ar putea să te intereseze: Echipamente de fitness | Echipamente pentru exerciții fizice