Body Glove RIPTIDE

Pantofi de apă bărbați (2242000217)

Descriere

Body Glove RIPTIDE

Încălțăminte de apă pentru bărbați Body Glove RIPTIDE. Este potrivită pentru utilizare în apă și pe uscat. Materialul tip plasă folosi la fabricație, asigură circulația aerului și prin urmare și o uscare mai rapidă a pantofului și, de asemenea, a piciorului. Dispune de sistem de fixare în zona căputei și de talpă rezistentă. Este adecvată pentru paddleboard și sporturi de apă.

  • sistem de fixare în zona căputei
  • talpă rezistentă
  • model adecvat pentru paddleboard și sporturi de apă

Specificaţii

Cod producător RIPTIDE/III-M8B
Față neopren, material textil
Talpă intermediară TPR (cauciuc termoplastic)
Talpă TPR (cauciuc termoplastic)

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

119,99 Lei(25%) 89,99 Lei

HeadMABLI

69,99 Lei(51%) de la 33,99 Lei

LottoL73 III TEE LOTTO

179,99 Lei(50%) 89,99 Lei

ALPINE PROHARLIN

Produse alternative

31,99 Lei

AressBERN

144,99 Lei(34%) 94,99 Lei

Body GloveDYNAMO-M7