Blizzard VIVA DOUBLE VISOR SKI HELMET

Cască de schi (170031)

Produse alternative

Descriere

Blizzard VIVA DOUBLE VISOR SKI HELMET

Casca de schi Blizzard VIVA DOUBLE VISOR SKI HELMET este foarte ușoară dar te va proteja pe pante. Este echipată cu tehnologie de ultimă generație DOUBLE INMOLD. Are un scut UV integrat, ventilație reglabilă, cozoroc în față pentru o mai bună protecție a feței și un sistem de reglare și pe înălțime.

  • capitonare confortabilă
  • cozoroc proeminent
  • sistem precis de fixare

Specificaţii

Numărul articolului 170031
Cod producător 170031
Construcţie double In-Mold
Orificii de ventilare ajustabile
Urechi detașabile da
Husă de protecție și transport da
Mărime ajustabilă da
Normă CE 1077:2007 EU 2016:425

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

239,99 Lei(29%) 169,99 Lei

Blizzard925 MDAZFO