Bliz FUSION

Ochelari sport (9511141539)

Descriere

Bliz FUSION

Ochelarii Bliz FUSION oferă un câmp vizual larg și au o greutate foarte mică. Sunt concepuți pentru ciclism și nu numai. Rama de jos a ochelarilor este detașabilă iar cealaltă variantă de culoare din pachet oferă posibilitatea oricărei combinații dorești să porți. Au o sticlă policarbonat HYDRO LENS SYSTEM care oglindește și ramă GRILAMID TR90. Există finisaje anti-zgârieturi (Antiscratch), finisaje hidrofobe anti-impermeabile (Anti-water), suport pentru nas și brațele ajustabile pentru a se potrivi perfect pe față. Lentila se poate schimba - pachetul nu conține lentile de rezervă.

  • pachetul conține jumătatea de ramă în altă culoare, pânză microfibră pentru curățare și o carcasî durabilă
  • testați în cooperare cu sportivi profesioniști
  • model elaborat
  • tratament pentru rezistență la zgârieturi
  • lentile cu tratament hidrofob
  • suport de nas ajustabil

Specificaţii

Numărul articolului 9511141539
Cod producător 52905-04
Lentile lentile gri + strat de oglindă roșu-auriu / argintiu / albastru
Utilizare lentilă multisport, schi fond, ciclism, alergare
Cadru alb/negru
Permeabilitate lumină 14%
UV filtru 100% UVA, UVB
Lentile polarizate nu
Tehnologie PERFECT CURVE, X-PC SHATTER PROOF, HYDRO LENS SYSTEM, HYDROPHOBIC, ANTI SCRATCH, MAX-UV PROTECTION, GRILAMID TR90, JAWBONE TECHNOLOGY, ADJUSTABLE NOSE PAD
Fixare nu
Greutate 34 g

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Bliz FUSION

Preţ: 444,99 Lei