Bikeworkx KETTENMAX

Curățător de lanț (MYSKAKETTENMA)

În stoc

Livrarea în 5 zile lucrătoare

189,99 Lei cu TVA

SFAT: Fă clic pe butonul de mai jos și vezi alte produse asemănătoare

Sau vizualizează următoarele produse Bikeworkx

Descriere

Bikeworkx KETTENMAX

Bikeworkx KETTENMAX este un instrument profesional pentru curățarea lanțului. Utilizarea instrumentului KETTENMAX garantează folosirea minimă de lichid pentru curățarea, fără să dăuneze deloc mediului înconjurător. Toate periile se găsesc de cumpărat pentru schimbat. Pentru ungere recomandăm folosirea Chain star Normal / Extrem / Bio, iar pentru curățare Cyklo Star / Clean Star.
  • curăţă precis și perfect lanţul
  • perile se schimbă

Specificaţii

Cod producător MYSKAKETTENMA

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente