Știai că poți afișa un meniu cu produsele aflate în magazinul tău preferat?  │  Voi seta mai târziu
Filtrează
Filtrează
Ofertă produse
Gen
Lungime - CM
Preţ
 Lei
 Lei
Culoare
1
1

Bețe de schi Gabel

Filtrează
Filtrează după: Îți recomandăm
Filtrează după
2 Produse
De ce apar primele aceste produse?
Îl clasificăm în funcție de numărul de comenzi, evaluare, sezon și alți parametri. Află mai multe.
Bețe schi coborâre de damă Bețele de schi pentru coborâre Gabel IVORY sunt ideale pentru curse de agrement. Bețe ... 38 Gabel IVORY
99,99 Lei
Bețe schi alpin Bețele de schi alpin Gabel SPEED sunt confecționate din material de înaltă calitate ... 23 Gabel SPEED
194,99 Lei

Nu ai găsit ce doreai din oferta prezentă?

Cu siguranță vei alege ceva din sau din .

Cu siguranță vei alege ceva din sau din .

Bețe de schi Gabel

Bețele de schi combină cele mai recente proceduri tehnologice și calitatea cu un design elegant, dispunând în același timp de un standard ridicat de confort. Rigiditatea bețelor de schi depinde de materialul din care sunt realizate, cele mai rigide fiind din fibră de carbon și aluminiu consolidat. Bețele telescopice cu dimensiune ajustabilă sunt din ce în ce mai populare. Te invităm să arunci o privire peste oferta noastră de bețe schi și să îți alegi noul model favorit. Pentru o alegere adecvată te invităm să accesezi secțiunea de sfaturi despre cum să alegi bețele de schi.

 

Alegeți betele potrivite pentru tipul dvs. de schi

Betele de schi sunt un accesoriu esențial pentru orice schior. Ele vă ajută să mențineți echilibrul și controlul pe pârtie, iar alegerea perechii potrivite poate face o mare diferență în performanță.

La Sportisimo.ro, avem o gamă largă de bețe de schi pentru toate nivelurile de experiență și stiluri de schi. Fie că sunteți începător, intermediar sau avansat, avem betele potrivite pentru dvs.

Cum să alegeți betele de schi potrivite

Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să alegeți betele de schi potrivite:

  • Înălțime: Betele de schi trebuie să fie egale cu înălțimea dvs., măsurată de la podea până la axilă.
  • Greutate: Betele de schi ar trebui să fie relativ ușoare, astfel încât să le puteți manevra cu ușurință.
  • Material: Betele de schi sunt disponibile din diferite materiale, inclusiv lemn, aluminiu și carbon. Fiecare material are propriile sale caracteristici, așa că alegeți-l pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.
  • Tip: Există două tipuri principale de bețe de schi: tradiționale și telemark. Betele tradiționale sunt concepute pentru a fi folosite cu schiuri tradiționale, în timp ce betele telemark sunt concepute pentru a fi folosite cu schiuri telemark.

Bete de schi tradiționale

Betele de schi tradiționale sunt cele mai comune tipuri de bețe de schi. Ele sunt concepute pentru a fi folosite cu schiuri tradiționale, care au o talpă plată și o formă asemănătoare cu o lamă.

Betele de schi tradiționale sunt disponibile în diferite lungimi, greutăți și materiale. Ele pot fi făcute din lemn, aluminiu sau carbon.

Bete de schi telemark

Betele de schi telemark sunt concepute pentru a fi folosite cu schiuri telemark, care au o talpă curbată și o formă asemănătoare cu o lamă.

Betele de schi telemark sunt mai scurte decât betele de schi tradiționale și au o formă mai curbată. Ele sunt, de asemenea, mai ușoare decât betele de schi tradiționale.

Bete de schi pentru copii

Betele de schi pentru copii sunt disponibile în diferite dimensiuni și greutăți pentru a se potrivi nevoilor copiilor de toate vârstele.

Betele de schi pentru copii sunt fabricate din materiale ușoare și durabile, cum ar fi aluminiu sau carbon.

Cum să vă îngrijiți de betele de schi

Pentru a vă asigura că betele de schi vă vor dura mult timp, este important să le îngrijiți corespunzător. Iată câteva sfaturi:

  • După fiecare utilizare, curățați betele de schi de zăpadă și gheață.
  • Păstrați betele de schi într-un loc uscat și răcoros.
  • Lubrifiați betele de schi cu ulei sau ceară pentru a le proteja de deteriorare.

Cum să vă reparați betele de schi

Dacă betele de schi sunt rupte sau deteriorate, este important să le reparați imediat. O reparație făcută corect vă va ajuta să prelungiați durata de viață a bețelor de schi.

La Sportisimo.ro, avem o gamă largă de bețe de schi și accesorii pentru bețe de schi. Vă ajutăm să găsiți perechea perfectă de bețe de schi pentru nevoile dvs.Pe Sportisimo.ro avem pentru tine bete schi sau vino în unul din magazinele noastre!

S-ar putea să te intereseze și categoriile: Căști de schi | Ochelari de schi | Îmbrăcăminte de schi