Bergans GALDEBERGTIND JKT

Geacă softshell de bărbați (5860-BLUE)

Produse alternative

599,99 Lei(30%) 419,99 Lei

Hi-TecGIKO

359,99 Lei(13%) 309,99 Lei

WillardFABIAN

Descriere

Bergans GALDEBERGTIND JKT

Geacă softshell de bărbați Bergans GALDEBERGTIND JKT. Este foarte ușoară și funcțională. La fabricația acestui model producătorul a colaborat cu alpiniști experimentați, pentru a crea un articol perfect pentru aventurile și drumețiile tale. Materialul softshell, rezistent la apă și vânt, care este tot odată foarte respirabil și se usucă rapid va fi apreciat mai ales în timpul activităților sportive. Prin deschiderea buzunarelor este asigurată evacuarea excesului de căldură.
  • evacuarea excesului de căldură este posibilă prin deschiderea fermoarelor
  • orificii pentru degete
  • elemente reflectorizante
  • adecvată pentru schi alpin, alpinism și alte activități sportive
  • material elastic și respirabil
  • protecție UPF 50+
  • mărimea indicată - mărimea L

Specificaţii

Numărul articolului 5860-BLUE
Cod producător 5860-BLUE
Material 94 % poliester, 6 % elastan
Greutate 370 g

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.