Beardski SANTA

Mască de ski (8744000036)

Descriere

Beardski SANTA

Mască de schi izolată termic Beardski SANTA, care va fi apreciată la munte, pe motoretă sau pe gheață. Este dotată cu căptușeală cu izolațite termică țesută. Mărimea este unisize. Punerea/fixarea pe față este foarte ușoară. Stabilitatea la purtare este garantată. Este proiectată în așa fel încât să protejeze fața, urechile și gâtul de ceea mai rece vreme, care te poate surprinde deseori la munte.
  • funcționalitate excelentă și design
  • posibilitate de spălare manuală
  • lungimea barbei este de aprox. 30 – 45 cm

Specificaţii

Cod producător 990005
Material neopren, fleece

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de renunțare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

249,99 Lei

ArcoreX3M

149,99 Lei 179,99 Lei (16%)

WillardMALICK

144,99 Lei

WillardCALLUM

de la 48,99 Lei

WillardZOIDBERG DENIM

109,99 Lei 144,99 Lei (24%)

HeadREMON