Bauer 5100

Cască hochei (8531014312)

În stoc - Informații despre livrare

389,99 Lei cu TVA

Prețul recomandat de producător sau prețul de vânzare inițial estimat
434,99 Lei   Economisiți: 45,00 Lei (10 %)
Cantitate
În lista de cumpărături

Descriere

Bauer 5100

Cască de hochei Bauer 5100 - o alegere perfectă pentru jucători de performanță care pun accentul pe un nivel înalt de protecție și confort. Carcasa este produsă din plastic rezistent de calitate și dotată cu umplutură interioară ,care combină sistemul elementelor din materiale durabile HX-SORB pentru protecție maximă și spuma moale pentru confort maxim. Orificiile de ventilație plasate strategic evacuează eficient excesul de căldură. Confortul la purtare este sporit de protecțiile de urechi ergonomice, cu construcție specială care elimină presiunea din zona urechilor. Casca Bauer 5100 permite o prinderea facilă a gratiei sau a plexului. Întindere fără șuruburi.
  • tehnologie Hx-Sorb, protecție maximă, orificii de ventilație, adaptare eficientă pe mărimea capului
  • carcasă din plastic rezistent, de calitate, cu umplutură confortabilă în interior
  • protecții urechi ergonomice
  • certificate CSA, HECC și CE

Specificaţii

Numărul articolului 8531014312
Cod producător 04359-BLK
Material plastic, spumă, materiale rezistente HX-Sorb

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

539,99 Lei(11%) 479,99 Lei

Bauer5100 COMBO

389,99 Lei(10%) 349,99 Lei

BauerIMS 5.0 COMBO