MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Asics ICON WINTER LS 1/2 ZIP TOP

Tricou alergare bărbați (1382011523)

Descriere

Asics ICON WINTER LS 1/2 ZIP TOP

Depășeste-ți recordul personal chiar și pe vreme rece purtând tricoul Asics ICON WINTER LS 1/2 ZIP TOP cu mânecă lungă. Confecționat din poliester ușor și din spandex, cu fermoar pe jumătate pentru o reglare mai bună a căldurii corpului, precum și cu mâneci raglan pentru libertate maximă de mișcare. Logo-il ASICS completează excelent aspectul general.
  • adecvat pentru diverse activități sportive
  • elemente reflectorizante

Specificaţii

Numărul articolului 1382011523
Cod producător 2011A044-404
Material 91 % poliester, 9 % elastan (Spandex)

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

329,99 Lei(27%) 239,99 Lei

AsicsLITE-SHOW 2 LS 1/2 ZIP TOP

334,99 Lei(28%) 239,99 Lei

Under ArmourQUALIFIER HALF ZIP

239,99 Lei(29%) 169,99 Lei

AsicsSEAMLESS LS

279,99 Lei(21%) 219,99 Lei

Under ArmourSPEED STRIDE SPLIT 1/4 ZIP

Asics ICON WINTER LS 1/2 ZIP TOP

Preţ: 169,99 Lei