Asics COOL 2IN1 SHORT M

Șort bărbați (154577-0793)

Descriere

Asics COOL 2IN1 SHORT M

Pantaloni scurți de bărbați Asics COOL 2IN1 SHORT M, dotați cu tehnologii bine cunoscute și elaborate, adecvați pentru toate activitățile sportive. Materialul folosit la fabricație este elastic și respirabil, oferind astfel libertate maximă de mișcare și confort excepțional. În interior sunt cusuți boxeri din material tip plasă pentru confort și libertare maximă de mișcare. Model original, dotat cu un buzunar mic în care poți stoca diferite lucruri necesare mărunte. Designul simplu îi oferă stil și șnurul din talie posibilitate de ajustare individuală, în funcție de necesitate. Datorită materialului care se usucă rapid și răcorește acest șort este adecvat și pentru cele mai exigente antrenamente. Dispune de elemente reflectorizante pentru siguranță sporită în condiții cu lumină redusă.
  • material elastic și respirabil
  • buzunar mic pentru obiecte de dimensiuni mici
  • boxeri integrați din material tip plasă
  • se usucă rapid
  • șnur în talie
  • elemente reflectorizante

Specificaţii

Cod producător 154577-0793
Material 100% poliester

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

Produse alternative

144,99 Lei 194,99 Lei (25%)

Asics5IN SHORT M

124,99 Lei 194,99 Lei (35%)

SalomonAGILE 7 SHORT M

109,99 Lei 139,99 Lei (21%)

NikeFLX CHLLGR SHORT 7IN

109,99 Lei 169,99 Lei (35%)

NikeM PWR RUN TGHT HALF

144,99 Lei 194,99 Lei (25%)

NikeDSTNCE SHORT BF 7IN

144,99 Lei 199,99 Lei (27%)

Under ArmourRUN TRUE HEATGEAR HALF TIGHT