Arcore LUKE

Mănuși de ciclism copii (7653000074)

Descriere

Arcore LUKE

Mănuși de ciclism pentru copii cu capitonare moaele în zona palmei. Dispun de material elastic pe partea superioară și se fixează pe mână cu ajutorul benzilor velcro.

  • capitonare moale pe palmă
  • exterior din material elastic
  • închidere cu velcro

Specificaţii

Numărul articolului 7653000074
Cod producător LUKE-W9A
Material 40% poliester, 30% nailon, 20% poliuretan, 10% elastan

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

Produse alternative

54,99 Lei

ArcoreHIVE

74,99 Lei(26%) 54,99 Lei

ArcoreELISE

de la 15,99 Lei

ArcoreZOAC

28,99 Lei

ArcoreSPHINX

64,99 Lei

RoecklTORO

de la 11,99 Lei

ArcoreKIDS