ALPINE PRO ZIAZA

Rochie de damă (1233011265)

Descriere

ALPINE PRO ZIAZA

Rochie de vară pentru femei Alpine Pro ZIAZA, confecționată din material natural modern, imprimat pe toată suprafața și foarte elastic, perfectă pentru purtare în zilele fierbinți din perioada verii. Croiala semi-îngustă și lungimea până deasupra genunchilor se vor așeza perfect pe orice formă corporală. Bretelele populare, cele două buzunare practice și talia ușor elastică sunt o indispensabilitate. Culoarea frumoasă roz completată de imprimeu interesant te vor face vizibilă oriunde și oricând. Acest model original este adecvat pentru purtare în excursii realizate în natură, pe plajă sau pentru diferite plimbări în oraș.
  • material elastic, cu imprimeu pe toată suprafața
  • croială mai strânsă pe corp
  • lungime până deasupra genunchilor
  • talie elastică

Specificaţii

Cod producător LSKL108819AR
Material 92% bumbac, 8% elastan
Greutate 160 g/m²
Buzunare exterioare 2

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

179,99 Lei(52%) 84,99 Lei

ALPINE PROBRERA

Produse alternative

244,99 Lei(38%) 149,99 Lei

LoapNARELLA

249,99 Lei(36%) 159,99 Lei

LottoSHELA III DRESS W

194,99 Lei(35%) 124,99 Lei

O'NeillLW ESSENTIALS RACERBACK DRESS

284,99 Lei(21%) 224,99 Lei

NikeNSW RALLY HOODIE DRESS RIB

174,99 Lei(34%) 114,99 Lei

Russell AthleticARCH LOGO

179,99 Lei

HannahZANZIBA