MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

ALPINE PRO LORAL

Pantaloni softshell de bărbați (1248000039)

Descriere

ALPINE PRO LORAL

Pantaloni softshell de bărbați Alpine Pro LORAL care se pot purta la o gamă largă de activități. Sunt pantaloni originali confecționat din material cu tratament BIONIC-FINISH® ECO, elastic, rezistent la apă și vapori, care oferă protecție maximă în condiții cu vreme nefavorabilă. Acest model original dispune de croială pe corp, talie cu bucle pentru curea și genunchi cu forma anatomică pentru mișcare mai lejeră. Două buzunare practice pentru obiecte de mici dimensiuni și elemente reflectorizante pentru siguranță sporită.
 • material impermeabil, permeabil la vapori, rezistent la vânt și elastic
 • material cu tratament SOFT-SHELL, BIONIC-FINISH® ECO
 • croială mai strânsă pe corp
 • talie cu bucle pentru curea
 • curea:genunchi cu formă anatomică
 • elemente reflectorizante
 • cursoare mai lungi pentru manipulare mai ușoară

Specificaţii

Numărul articolului 1248000039
Cod producător MPAM316990R
Material 96% poliester, 4% elastan
Greutate 300 g/m²
Respirabilitate 800 g/m²/24h
Buzunare la exterior 2 (laterale cu fermoar)
Coloană de apă 2000mm

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare
 • 9:54 24. 10. 2018

  Anonim

  Buna ziua, mă interesează acești pantaloni, însă nu știu cum să determin mărimea. Puteți să mă ajutați cu niste dimensiuni. Eu am 186 cm înălțime. Mulțumesc

  Reacţie

  • 8:54 29. 10. 2018

   SPORTISIMO (Gabriel)

   Bună ziua, pentru mai multe detalii referitoare la articolul solicitat vă rugăm sa accesați tabela de mărimi aflată pe pagina produsului la "cum alegem mărimile". O zi bună.

   Reacţie

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

334,99 Lei(44%) 184,99 Lei

HeadREMOLINO

409,99 Lei(36%) 259,99 Lei

HannahMETTY

474,99 Lei(24%) de la 359,99 Lei

NorthfinderLUX

174,99 Lei(14%) 149,99 Lei

CrossroadALBERT

314,99 Lei(41%) 184,99 Lei

RucanorTRIMM MEN