Alpine Pro ISA

Fustă de damă (LSKL106990R)

Produse alternative

149,99 Lei 259,99 Lei (42%)

EtapeSKIRT II W

99,99 Lei 169,99 Lei (41%)

LottoSUPERRAPIDA SKIRT W

174,99 Lei 209,99 Lei (16%)

CraftPEP FUSTĂ W

104,99 Lei 139,99 Lei (25%)

LottoXRIDE III SKIRT W

104,99 Lei 174,99 Lei (40%)

adidasRESPONSE SKORT

Descriere

Alpine Pro ISA

Fustă de vară pentru femei cu pantaloni integrați în interior Alpine Pro ISA, foarte populară, mai ales în zilele fierbinți din perioada verii. Croiala pe corp, lungimea scurtă și talia elastică garantează o fixare perfectă pe corp. Astfel, în timpul sportului te vei simți feminin și tot odată foarte confortabil. Materialul folosit la fabricație este foarte elastic și se usucă rapid. Cele două buzunare practice, cusăturile decorative interesante și imprimeul reflectorizant interesant completează excelent aspectul sportiv și modern al acestui model. Este perfectă pentru purtare la diferite activități sportive și de timp liber.
  • material elastic, care se usucă rapid
  • croială îngustă
  • lungime scurtă
  • talie elastică
  • elemente reflectorizante

Specificaţii

Cod producător LSKL106990R
Material 87% poliester, 13% elastan
Greutate 125 g/m²
Buzunare exterioare 2 (1x frontal cu fermoar, 1x la spate cu fermoar)

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Plaza. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Plaza, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Plaza. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de renunțare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

119,99 Lei 264,99 Lei (54%)

LottoT-TOUR IX 600 W

15,99 Lei 20,99 Lei (23%)

VoxxIRIS - 2P