ALPINE PRO HARLIN

Șort bărbați (1212145739)

Descriere

ALPINE PRO HARLIN

Pantaloni scurți pentru bărbați Alpine Pro HARLIN cu design modern, confecționați din poliester de calitate cu adaos de bumbac natural pentru a oferi confort sporit. Vor deveni rapid îmbrăcămintea ta favorită. Dispun de aspect sportiv și de imprimeu pe toată suprafața materialului. Sunt perfecți pentru diferite activități sportive sau de timp liber. Croială lejeră pentru libertate maximă de mișcare. Practice sunt buzunarele în care poți stoca toate lucrurile mărunte și, de asemenea buclele pentru curea. Elementul decorativ de pe buzunarul lateral și cusăturile decorative completează aspectul excepțional al acestui model.
  • material cu imprimeu pe toată suprafața
  • croială lejeră
  • elemente decorative cusute
  • talie cu bucle pentru curea
  • 6 buzunare în total: frontale, la spate, pe lateral
  • element decorativ pe buzunarul lateral

Specificaţii

Cod producător MPAL266000R
Material 90% poliester, 10% bumbac
Greutate 175 g/m²
Tehnologie GAR_WASH

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

329,99 Lei(50%) 164,99 Lei

O'NeillLM COMPLEX CARGO SHORTS

289,99 Lei(39%) 174,99 Lei

O'NeillPM CHINO HYBRID SHORTS

289,99 Lei(43%) 164,99 Lei

O'NeillLM BEACH BREAK SHORTS

289,99 Lei(43%) 164,99 Lei

O'NeillLM BEACH BREAK SHORTS