ALPINE PRO AGULHAS

Geacă softshell bărbați (MJCG140)

Produse alternative

474,99 Lei(37%) 294,99 Lei

HannahELMER

494,99 Lei(37%) 309,99 Lei

HannahSYKES

489,99 Lei(36%) 309,99 Lei

HannahBOOR

449,99 Lei(27%) 324,99 Lei

EtapeSTRONG WS

504,99 Lei(35%) 324,99 Lei

CraftDISCOVERY

499,99 Lei(39%) de la 304,99 Lei

HannahBJORGY

Descriere

ALPINE PRO AGULHAS

Geacă softshell pentru bărbați Alpine Pro AGULHAS, adecvată pentru sport și alte activități din timpul liber. La această jachetă cu siguranță veți aprecia materialele funcționale și aspectul sportiv. Mai mult, geaca dispune de design cu o varietate de elemente și detalii tehnice.
  • material permeabil la vapori și rezistent la vânt
  • material tratat SOFT-SHELL, DWR
  • croială ușor strâmtă
  • talie elastică
  • buzunare practice
  • imprimeu pe spate

Specificaţii

Cod producător MJCG140
Material 96% poliester, 4% elastan
Tehnologie Softshell, DWR

Tehnologii utilizate

Softshell

Softshell este material ușor și elastic, material cu sau fără membrană, care combină avantajele stratului al doilea și al treilea . Este rezistent la apă, cu respirabilitate mare și împiedică ...

DWR

Materialul DWR (Durable Water Repellency) îmbunătățit, are un strat special de înveliș care este impermeabil. Picăturile de apă sau zăpadă, se scurg imediat din material. Datorită ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.