Stimați clienți, Cu ocazia Sărbătorilor Pascale (3. - 6. 5. 2024), vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 7
0x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Alpina Sports

Alpina Sports LIPS 2.0

Cască de ski damă Cod: 8743000403
Vândut
Descriere
LIPS 2.0 este casca de ski pentru femei cu tehnologia IN-MOLD și aspect sport. Dispune de ventilație ajustabilă la exterior, căptușeala și ...
Descriere

Alpina Sports LIPS 2.0

LIPS 2.0 este casca de ski pentru femei cu tehnologia IN-MOLD și aspect sport. Dispune de ventilație ajustabilă la exterior, căptușeala și protecțiile pentru urechi sunt detașabile.

  • tehnologia IN-MOLD este denumirea pentru procesul prin care se realizează partea interioară de protecție a căștii. O spumă specială este aplicată, sub presiune și căldură mare, pe partea interioară a carcasei. Această fuziune fiabilă creează o structură extrem de rigidă cu greutate redusă. căștile cu tehnologia IN-MOLD protejează mai bine decât căștile care au fost doar lipite
  • căptușeală interioară este detașabilă
  • ajustarea și prinderea ușoară se face cu ajutorul sistemul Run System
  • Airstream Control - Fluxul de aer este controlat cu ușurință prin deschiderea sau închiderea sistemului de ventilație.
  • Interior Changable - Toți cei care schiază transpiră, în special la cap. De aceea căștile Alpina dispun de căptușeală detașabilă. Este ușor de demontat și se poate spăla cu apă caldă și săpun, după uscare se poate monta imediat înapoi în cască.

Specificaţii

Cod produs
8743000403
Codul furnizorului
A9052-wh/viola
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 0
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Alpina Sports