Tehnologiile care cuceresc traseul de alergare.

Adidas, Nike, Asics, Under Armor - cei mai cunoscuți producători de încălțăminte pentru alergare au cucerit piața cu cele mai performante tehnologii. Încearcă-le și tu!

 

 

 

Creşteţi performanţa

Acești adidași fac alergatul confortabil și plăcut. Adidașii beneficiază de spumă boost™, care este alcătuită din mii de capsule de energie care stochează și eliberează energie infinită de fiecare dată când atingeți pământul. Acest lucru va face alergatul incredibil de ușor.trvalost.

Vezi oferta

Mai ușori decât aerul și plini de energie.

Pe lângă faptul că sunt incredibil de ușori, îți oferă energie cu fiecare pas. Talpa intermediară formată din fibre elastice eliberează energia acumulată la impactul cu solul, iar extinderea fibrelor îți oferă avânt către următorul pas.trvalost.

Vezi oferta

 

 

Nu trebuie să îți faci griji legate de traseu, tu trebuie doar să alergi

Adidașii ASICS Gel se descurcă perfect pe orice suprafață datorită tălpii speciale din gel. Cu fiecare impact, talpa trebuie să susțină cu până la 3-5 ori greutatea corpului în funcție de antrenament. Talpa ASICS Gel ajută la uniformizarea greutății pe toată suprafața. trvalost.

Vezi oferta

Talpa din spumă moale

Cu Under Armor Micro G sole, te vei simți minunat la fiecare pas. Spuma specială din talpă, este cu 30% mai subțire decât materialele utilizate în mod obișnuit, astfel, îți permite să schimbi direcția de mers cu ușurință în timpul alergării. În același timp aceasta reduce șocul impactului cu solul.trvalost.

Vezi oferta

 

 

Potriviți pentru orice condiții

Talpa Contagrip® te va ajuta să mergi, să alergi sau să urci pe orice tip de suprafață. Părțile din cauciuc ale tălpii sunt împărțite în zone diferite în funcție de duritate. Marginea cea mai dură a tălpii exterioare îți oferă tracțiunea perfectă iar partea cea mai moale previne alunecarea.trvalost.

Vezi oferta

Ploaia nu te va opri

Indiferent dacă alergi pentru un scurt antrenament sau ai un maraton, ploaia este întotdeauna un inamic. Dar cu Goretex®, nu mai reprezintă o problemă. Datorită membranei impermeabile, poți parcurge kilometri întregi fără probleme. trvalost.

Vezi oferta