adidas X TANGO 17.4 TF

Ghete turf bărbați (2136014803)

Descriere

adidas X TANGO 17.4 TF

Ghete turf adidas X TANGO 17.4 TF, fabricate din material rezistent, care se va așeza foarte bine pe orice picior. Construcția ghetelor oferă stabilitate explozie și libertate de mișcare. Model original, proiectat pentru uz pe suprafețe artificiale.

  • proiectate pentru viteză și explozie

Specificaţii

Cod producător CP9147
Față material sintetic
Teren gazon artificial
Colecţii adidas X 17

Colecţii

adidas X 17

Noa serie de ghete de fotbal adidas, din colecția X, se întoarce în stil mare. Designul cu greutate redusă te va ajuta să experimentezi performanțe aerodinamice și asigură o accelerare excelentă. Fața acestei colecții este renumitul atacant Luis Suarez, care depășește orice apărare și decide rezultatele meciurilor.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Plaza. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Plaza, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Plaza. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de renunțare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

229,99 Lei 339,99 Lei (32%)

adidasCOPA TANGO 18.3 TF

219,99 Lei 309,99 Lei (29%)

NikeTIEMPO LEGEND VII ACADEMY TF

99,99 Lei 244,99 Lei (59%)

LottoSPIDER 700 XIII TF

199,99 Lei 269,99 Lei (25%)

adidasNEMEZIZ TANGO 18.4 TF

229,99 Lei 339,99 Lei (32%)

adidasACE 16.3 TF