adidas X 19.1 FG J

Ghete de fotbal copii (2135015398)

Descriere

adidas X 19.1 FG J

X nu sunt ghete de fotbal obișnuite. Sunt concepute special pentru jucătorii rapizi, care au curajul să schimbe evoluția jocului. Dacă nu mai ai forță să îți depășești adversarul, aceste ghete de fotbal 19.1 FG îți vor da un plus de energie de care cu siguranță vei profita din plin. Dacă ești interesat doar să-ți depășești performanțele personale, atunci vei fii interesat de informațiile următoare. Aceste ghete de fotbal originale sunt dotate cu față extrem de subțire și ușoară, care oferă confort maxim și simț asupra mingii. Gulerul cu profil redus și călcâiul oferă fixare excelentă a piciorului și la manevre cu schimbări bruște de direcție.

  • sistem de fixare adaptabil
  • față ușoară din material tip plasă cu profil redus și margine Clawcoolartalpă ușoară din TPU
  • călcâi 3D cu formă ergonomică

Specificaţii

Numărul articolului 2135015398
Cod producător F35684
Față material sintetic
Talpă talpa FG asigură aderență optimă pe terenul cu gazon natural
Tehnologie TRAXION FG
Colecţii adidas X 19

Tehnologii utilizate

TRAXION FG

Accelerație și tracțiune excelentă datorită construcției cu greutate redusă și formei specifice a crampoanelor, pe orice tip de teren, fie el uscat sau tare cu iarbă. Noul design al ...

Colecţii

adidas X 19

Noua generație de ghete de fotbal adidas din colecția X a revenit în mare stil. Designul ușor te va ajuta să obții viteza maximă și să ai parte de o accelerație excelentă.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

169,99 Lei(35%) 109,99 Lei

adidasFINALE TOP TRAINING

31,99 Lei(37%) de la 19,99 Lei

LottoSTULPNY ROYAL

119,99 Lei(8%) 109,99 Lei

adidasSTRIPED 15 JSY JR