adidas X 17.3 FG J

Încălțăminte fotbal copii (CP8991)

Produse alternative

214,99 Lei 314,99 Lei (31%)

adidasNEMEZIZ 17.3 FG J

199,99 Lei 284,99 Lei (29%)

adidasX 18.3 FG J

144,99 Lei 199,99 Lei (27%)

adidasNEMEZIZ 18.4 FxG J

124,99 Lei 189,99 Lei (34%)

NikeJR TIEMPO LEGEND CLUB VII

229,99 Lei 354,99 Lei (35%)

NikeSUPERFLY CR7 MG JR

Descriere

adidas X 17.3 FG J

Ghete de fotbal pentru copii adidas X 17.3 FG J cu partea superioară compresivă din material TECHFIT®, care se așază perfect pe orice picior. Construcția ghetelor garantează stabilitate și libertate de mișcare. Arată-ți viteza și explozia de viteză pe orice teren de fotbal cu iarbă.

  • material compresiv TECHFIT® pe suprafața pantofului, foarte confortabil
  • croială mai înaltă MIDCUT pentru o mai bună libertate de mișcare și stabilitate
  • adaptate vitezei

Specificaţii

Cod producător CP8991
Față material sintetic și textil
Teren cu iarbă
Tehnologie TECHFIT
Colecţii adidas X 17

Tehnologii utilizate

TECHFIT

Materialul ușor și flexibil TECHFIT oferă o senzație de o a doua piele. Fără cusături, fața elastică se potrivește ferm fiecărui alergător. Designul anatomic adaptat, asigură nivelul maxim ...

Colecţii

adidas X 17

Noa serie de ghete de fotbal adidas, din colecția X, se întoarce în stil mare. Designul cu greutate redusă te va ajuta să experimentezi performanțe aerodinamice și asigură o accelerare excelentă. Fața acestei colecții este renumitul atacant Luis Suarez, care depășește orice apărare și decide rezultatele meciurilor.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de renunțare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.