MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

adidas WORLD CUP

Ghete de fotbal bărbați (2132005021)

Descriere

adidas WORLD CUP

Ghetele sunt alegerea jucătorilor de fotbal profesioniști de peste 20 de ani. Încălțămintea Adidas World Cup oferă un design clasic, materiale de cea mai bună calitate și o talpă cu crampoane.
 • față ușoară, rezistentă și confortabilă realizată din piele de cangur
 • branț EVA confortabil
 • căptușeală care se usucă rapid realizată din material sintetic
 • înveliș TPU pentru funcționalitate și rezistență
 • crampoane pentru tracțiune pe suprafețe naturale foarte moi

Specificaţii

Numărul articolului 2132005021
Cod producător 11040
Față piele din cangur
Talpă design clasic SG
Tehnologie TRAXION SG
Colecţii adidas Kaiser

Tehnologii utilizate

TRAXION SG

TRAXON SG asigură o tracțiune perfectă pe suprafețe umede și moi naturale. Talpa este de două feluri:MIXED: combină configurarea tălpii FG cu crampoane interschimbabile mai lungi, care asigură ...

Colecţii

adidas Kaiser


Ghetele adidas KAISER 5 se produc peste 20 de ani și sunt încă printre cele mai bune din categoria lor. Avantajul ghetelor din piele este fața, care oferă un contact unic cu mingea. 


Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare
 • 11:53 8. 1. 2019

  Anonim

  Eu port la pantof nr. 42. Va rog sa imi spuneti ce nr. trebuie sa comand la ghetele Adidas world cup , cod 011040, pentru ca prietenii mi-au spus ca la marca Adidas trebuie comandata o marime cu un nr. mai mare. In ce tara sunt fabricate 1

  Reacţie

  • 8:28 9. 1. 2019

   SPORTISIMO (Gabriel)

   Bună ziua, din păcate nu dispunem de aceste informații. Singurele informații oferite de către producător sunt cele afișate pe pagina articolului, la secțiunea "cum alegem marimile" în tabela de mărimi. O zi bună.

   Reacţie

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

164,99 Lei(23%) 126,99 Lei

adidasTSUBASA LEAGUE

47,99 Lei(12%) 41,99 Lei

adidasTEAM SLEEVE 18

159,99 Lei(31%) 109,99 Lei

adidasE LIN SHRT FT

84,99 Lei(11%) de la 74,99 Lei

adidasENTRADA 18 JSY

Produse alternative