adidas WORLD CUP SET

Costum de fotbal băieți (CF7417)

Descriere

adidas WORLD CUP SET

Set de fotbal pentru bărbați cu design colorat interesant și aspect modern, produs de brandul adidas. Este format din tricou și pantaloni scurți care dispun de sistem practic de ajustare și sunt decorați cu dungi contrastante adidas pe coapse. Model original cu decolteu rotund, design interesant, cifra 10 pe spate și logo mic adidas pe piept.

  • set de fotbal pentru băieți adidas
  • mâneci scurte

Specificaţii

Cod producător CF7417
Material 100% bumbac

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

de la 39,99 Lei 59,99 Lei (33%)

adidasPARMA 16 SHORT JR

23,99 Lei 31,99 Lei (25%)

LottoSTULPNY ROYAL

119,99 Lei 189,99 Lei (36%)

adidasBOYS TRACKSUIT ENTRY CLOSED HEM

134,99 Lei 194,99 Lei (30%)

adidasTIRO TB BC M

79,99 Lei 124,99 Lei (36%)

LottoBKPK SOCCER OMEGA II

Produse alternative