adidas TERREX MID GTX K

Încălțăminte outdoor copii (BB1954)

Produse alternative

84,99 Lei(45%) 45,99 Lei

CrossroadDAMIEN II

254,99 Lei(28%) 181,99 Lei

ColumbiaYOUTH NEWTON

169,99 Lei(50%) 84,99 Lei

WillardCENTURIA J

Descriere

adidas TERREX MID GTX K

Pantofi outdoor cu design pe gleznă adidas TERREX MID GTX K vor oferi protecție și stabilitate gleznelor copilul d-voastră în timpul activităților mai solicitante, realizate în natură. Tehnologia TRAXION® asigură aderență optimă pe orice tip de teren, indiferent de vreme. Tehnologia GORE-TEX® asigură respirabilitate maximă si impermeabilitate. Astfel micii exploratori se vor putea bucura din plin de joacă chiar și în condiții cu vreme nefavorabilă.
  • designul tip gheată împreună cu membrana rezistentă GORE-TEX® oferă protecție picioarelor d-voastră și garantează respirabilitate maximă
  • sistem rapid de încălțare, ideal pentru copii
  • talpă intermediară din cauciuc flexibil EVA
  • talpă cu tehnologie TRAXION®

Specificaţii

Numărul articolului BB1954
Cod producător BB1954
Față membrană respirabilă
Talpă talpă cu grip configurat strategic
Tehnologie TRAXION®, GORE-TEX®, EVA
Colecţii adidas Terrex

Tehnologii utilizate

TRAXION®

Profilul tălpii este specific, astfel încât piciorul să nu fie sub presiune prea mare. Tehnologia este utilizată în principal la ghete de fotbal, dar de asemenea, aduce beneficii pentru ...

GORE-TEX®

Îmbrăcămintea cu utilizarea tehnologiei GORE-TEX® este permanent impermeabilă, rezistentă la vânt și respirabilă în mod optim. Acestea sunt articole de folosință îndelungată, care oferă ...

EVA

Un material cu o structură poroasă caracterizat prin greutate foarte mică și proprietăți excelente de amortizare. EVA = Ethyl Vinyl Acetate.Cel mai răspândit material de încălțăminte și talpă.

Colecţii

adidas Terrex

La traseele realizate pe jos și la competițiile extreme montane, realizate în orice vreme – produsele outdoor adidas TERREX dotată cu tehnologii și materiale de clasă primă va fi apreciată de sportivi indiferent de nivelul de performanță.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.