adidas TAN TERRY JSY

Tricou de bărbați (CD8308)

Produse alternative

169,99 Lei(32%) 114,99 Lei

adidasRS COOL SS TEE M

194,99 Lei(23%) 149,99 Lei

NikeDRY ACDMY CREW TOP

169,99 Lei(26%) 124,99 Lei

adidasASK SPR TEE LS

229,99 Lei(36%) 144,99 Lei

adidasFCB POLO

Descriere

adidas TAN TERRY JSY

Tricou modern de bărbați adidas TAN TERRY JSY, care combină două stiluri diferite - fotbal și street. Logo-ul Tango în relief și simbolul adidas Badge of Sport vor spume celor din jur cât de mult iubești fotbalul. Materialul Climalite evacuează transpirația de la corp, oferind astfel o piele uscată. Mânecile și partea din spate ușor prelungită sporesc modernitatea acestui model. Croiala unghiulară este lejeră și largă.

  • partea din spate și mânecile sunt ușor prelungite
  • croială clasică cu decolteu elastic
  • material moale și confortabil
  • logo Tango în relief pe partea frontală

Specificaţii

Cod producător CD8308
Material 100% poliester
Tehnologie CLIMALITE®

Tehnologii utilizate

CLIMALITE®

CLIMALITE® este un material pentru control optim de umiditate. Se compune din 100% fibre sintetice funcționale. Scopul este acela de a elimina transpirația, cât mai repede posibil, din textil. ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

69,99 Lei(35%) de la 44,99 Lei

adidasPARMA 16 SHORT

239,99 Lei(47%) 124,99 Lei

adidasX 15.4 FXG

35,99 Lei(30%) de la 24,99 Lei

adidasMILANO 16 SOCK