adidas RS HOODIE M

Hanorac bărbați (1386001096)

Descriere

adidas RS HOODIE M

Ieși afară în diminețile reci cu acest hanorac cu glugă pentru bărbați adidas HOODIE M, care oferă o acoperire excelentă și respirabilitate, proprietăți atât de necesare în timpul joggingului. Model cu mâneci lungi, confecționat din material ușor CLIMALITE®, care evacuează eficient transpirația de la piele. Construcția aproape fără cusături creează o croială fină, care se va adapta excelent fiecărei mișcări. Gluga te va proteja la maxim de vânt, orificiile pentru degete în partea de jos vor acoperi foarte bine mâinile.

  • croială dreaptă
  • glugă pentru o acoperire completă
  • orificii pentru degetele mari
  • detalii reflectorizante

Specificaţii

Numărul articolului 1386001096
Cod producător BK3147
Material 100% poliester
Tehnologie CLIMALITE®
Colecţii adidas Performance

Tehnologii utilizate

CLIMALITE®

CLIMALITE® este un material pentru control optim de umiditate. Se compune din 100% fibre sintetice funcționale. Scopul este acela de a elimina transpirația, cât mai repede posibil, din textil. ...

Colecţii

adidas Performance

Produsele etichetate cu marca adidas Performance urmează filosofia fondatorului companiei adidas, Adi Dassler. Scopul său principal și motivația a fost de a oferi sportivilor produse superioare. adidas Performance oferă acum îmbrăcăminte funcțională și pantofi de sport pentru o gamă largă de sporturi, cum ar fi: de alergare, fotbal, outdoor, antrenament, baschet, tenis, volei și mai multe. Prin combinarea celor mai noi tehnologii și materiale revoluționare, rezultă produse care ajută sportivii să depășească limitele propriilor posibilități. Colecția adidas Performance este ceva pentru toată lumea - de la iubitorii sporturilor de agrement până la sportivi de top.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

399,99 Lei(35%) 259,99 Lei

adidasALPHABOUNCE RC M

74,99 Lei(50%) 36,99 Lei

ColumbiaPERFORMANCE RUNNING

169,99 Lei(5%) 159,99 Lei

adidasRUN 3S TEE M

149,99 Lei(20%) 119,99 Lei

adidasRESPONSE SHORT

Produse alternative

244,99 Lei(30%) 169,99 Lei

Under ArmourSPORTSTYLE PIQUE JACKET

184,99 Lei(8%) 169,99 Lei

adidasCORE18 HOODY

319,99 Lei(64%) 114,99 Lei

LottoSWEAT FZ MEL HD FT

409,99 Lei(31%) 279,99 Lei

Under ArmourTBORNE VANISH JACKET