adidas RS HOODIE M

Tricou cu glugă bărbați (1386001075)

Descriere

adidas RS HOODIE M

Ieși afară în diminețile reci cu acest tricou cu glugă pentru bărbați, care oferă o acoperire excelentă și respirabilitate, proprietăți atât de necesare în timpul joggingului. Model cu mâneci lungi, confecționat din material ușor climalite®, care evacuează eficient transpirația de la piele. Construcția aproape fără cusături creează o croială fină, care se va adapta excelent fiecărei mișcări. Gluga te va proteja la maxim de vânt, orificiile pentru degete în partea de jos vor acoperi foarte bine mâinile.

  • glugă pentru o acoperire completă
  • orificii pentru degetele mari
  • cusăturile plate reduc frecarea și nu irită pielea
  • detalii reflectorizante
  • croială dreaptă

Specificaţii

Cod producător CF2055
Material 100% poliester
Tehnologie CLIMALITE®

Tehnologii utilizate

CLIMALITE®

CLIMALITE® este un material pentru control optim de umiditate. Se compune din 100% fibre sintetice funcționale. Scopul este acela de a elimina transpirația, cât mai repede posibil, din textil. ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

294,99 Lei(25%) 219,99 Lei

Under ArmourUA CG REACTOR FITTED LS

274,99 Lei(20%) 219,99 Lei

Under ArmourTHREADBORNE SEAMLESS LS

294,99 Lei(22%) 229,99 Lei

adidasWORKOUT LS GFX

364,99 Lei(19%) 294,99 Lei

NikeSPHR ELMNT TOP HZ 2.0

289,99 Lei(17%) 239,99 Lei

NikeELMNT TOP HZ 2.0