adidas RESPONSE SHORT

Șort de alergare bărbați (CZ5093)

Produse alternative

214,99 Lei(32%) 144,99 Lei

NikeDSTNCE 2IN1 SHORT 7IN

144,99 Lei(17%) 119,99 Lei

adidasRESPONSE SHORT

Descriere

adidas RESPONSE SHORT

Pantaloni scurți de alergare pentru bărbați adidas RESPONSE SHORT care răcoresc și oferă confort maxim pe întreaga durată de purtare. Sunt confecționați din material moale, cu adaos de material CLIMACOOL și dispun de panouri laterale din material tip plasă pentru respirabilitate optimă. Nu lipsește nici buzunarul cu fermoar dotat cu protecție impermeabilă sau detaliile reflectorizante. Adidas produce produse durabile. Acest model este conceput din poliester reciclat care ajută la economisirea resurselor naturale și la reducerea emisiilor.

  • croială dreaptă ușor îngustă care copiază formele corpului masculin

Specificaţii

Numărul articolului CZ5093
Cod producător CZ5093
Material 100% poliester reciclat

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.