adidas PREDATOR 19.3 FG

Ghete de fotbal bărbați (2134045514)

Descriere

adidas PREDATOR 19.3 FG

Ghete de fotbal pentru bărbați adidas PREDATOR 19.3 FG, ideale pentru folosire pe teren solid. Cu siguranță vei aprecia fața întăritoare din material tip plasă, care învăluie perfect piciorul, ajutând astfel la un mai bun control asupra mingii. Suprafața realizată în relief oferă un simț mai bun la contactul cu mingea. Tratamentul structurat Primemesh oferă confort și aderență pentru un control natural asupra mingii în timpul jocului rapid; Întărirea perfectă a piciorului este asigurată partea din spate cu formă anatomică care se adaptează la perfecție formei călcâiului utilizatorului. Materialul aderent funcționează ca o a doua piele.
  • model original, destinat folosirii pe suprafețe solide
  • talpă funcțională din TPU, profilată prin injectare, oferă stabilitatea necesară piciorului în timpul mișcării
  • zona călcâiului cu formă anatomică
  • sistem de fixare cu șireturi
  • față Primemesh cu suprafață în relief
  • talpă pentru suprafețe solide
  • crampoane cu vârfuri hibride
  • construcție aderentă

Specificaţii

Cod producător BB8112
Față material sintetic și textil
Talpă FG - aderență și accelerare optime pe gazon natural clasic
Tehnologie TRAXION FG

Tehnologii utilizate

TRAXION FG

Accelerație și tracțiune excelentă datorită construcției cu greutate redusă și formei specifice a crampoanelor, pe orice tip de teren, fie el uscat sau tare cu iarbă. Noul design al ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

709,99 Lei(28%) 509,99 Lei

adidasPREDATOR 19.2 FG

614,99 Lei(29%) 434,99 Lei

adidasNEMEZIZ 18.2 FG

724,99 Lei(24%) 544,99 Lei

adidasCOPA MUNDIAL

724,99 Lei(29%) 509,99 Lei

adidasNEMEZIZ 17.2 FG

369,99 Lei(28%) 264,99 Lei

adidasX 18.3 FG