adidas NEORIDE III FG J

Ghete de fotbal copii - adidas (2135015160)

Descriere

adidas NEORIDE III FG J

Ghete de fotbal pentru copii NEORIDE III FG care vor fi apreciate de micii fotbaliști, care doresc sărbătorirea fluierului final, victorios. Aceste ghete de fotbal dispun de față din piele sintetică rezistentă, căputa cu cusături strategic poziționate pentru control mai bun asupra mingii, căptușeală din material textil ușor și branț ergonomic din material EVA pentru confort și greutate redusă. Tehnologia tălpii TRAXION FG oferă aderență mai bună pe teren natural.

  • față din piele sintetică
  • TRAXION FG pentru teren cu suprafață naturală
  • branț ergonomic din material EVA pentru confort maxim

Specificaţii

Cod producător AF4951
Față piele artificială
Talpă cauciuc
Tehnologia tălpii TRAXION FG pentru gazon natural
Tehnologie TRAXION FG
Colecţii adidas Performance

Tehnologii utilizate

TRAXION FG

Accelerație și tracțiune excelentă datorită construcției cu greutate redusă și formei specifice a crampoanelor, pe orice tip de teren, fie el uscat sau tare cu iarbă. Noul design al ...

Colecţii

adidas Performance

Produsele etichetate cu marca adidas Performance urmează filosofia fondatorului companiei adidas, Adi Dassler. Scopul său principal și motivația a fost de a oferi sportivilor produse superioare. adidas Performance oferă acum îmbrăcăminte funcțională și pantofi de sport pentru o gamă largă de sporturi, cum ar fi: de alergare, fotbal, outdoor, antrenament, baschet, tenis, volei și mai multe. Prin combinarea celor mai noi tehnologii și materiale revoluționare, rezultă produse care ajută sportivii să depășească limitele propriilor posibilități. Colecția adidas Performance este ceva pentru toată lumea - de la iubitorii sporturilor de agrement până la sportivi de top.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

109,99 Lei(27%) 79,99 Lei

adidasSQUAD 13 JSY SS Y

31,99 Lei(37%) de la 19,99 Lei

LottoSOCK TEAM

59,99 Lei(33%) de la 39,99 Lei

adidasPARMA 16 SHORT JR

99,99 Lei(45%) 54,99 Lei

adidasTECH FIT BASE SHORT

Produse alternative

319,99 Lei(31%) 219,99 Lei

adidasNEMEZIZ 17.3 FG J

294,99 Lei(25%) 219,99 Lei

adidasACE 17.3 FG J

294,99 Lei(32%) 199,99 Lei

adidasX 17.3 FG J