adidas NEMEZIZ 18.3 FG

Ghete de fotbal bărbați (2134045520)

Descriere

adidas NEMEZIZ 18.3 FG

Ghete de fotbal adidas NEMEZIZ 18.3 FG cu construcție prevăzută cu curele care întăresc piciorul și sunt flexibile pentru a nu te deranja în timpul jocului. Fața flexibilă, concepută din material tip plasă îmbunătățește simțul în contact cu mingea. Model original, adecvat pentru folosire pe teren solid, care te va sprijini la maxim în timpul schimbărilor de direcție.

  • configurarea crampoanelor pentru explozii de viteză și schimbări de direcție pe teren cu gazon natural
  • fața Agility Mesh oferă simț optim și control precis asupra mingii
  • construcție elastică care învăluie piciorul și nu limitează mișcarea acestuia în pantof

Specificaţii

Numărul articolului 2134045520
Cod producător BB9438
Față material sintetic, tip plasă
Talpă FG - aderență și accelerare optime pe gazon natural clasic
Tehnologie TRAXION FG
Colecţii adidas NEMEZIZ 17

Tehnologii utilizate

TRAXION FG

Accelerație și tracțiune excelentă datorită construcției cu greutate redusă și formei specifice a crampoanelor, pe orice tip de teren, fie el uscat sau tare cu iarbă. Noul design al ...

Colecţii

adidas NEMEZIZ 17

Fii rapid și schimbă cursul jocului cu noa colecție MEMEZIZ 17. Arată cât de bun ești pe teren și zdrobește adversarii. Reprezentantul acestei colecții este unul dintre cei mai buni jucători de fotbal ai planetei Lionel Messi.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

724,99 Lei(28%) 519,99 Lei

adidasPREDATOR 19.2 FG

629,99 Lei(29%) 444,99 Lei

adidasX 18.2 FG

739,99 Lei(25%) 554,99 Lei

adidasCOPA MUNDIAL

629,99 Lei(29%) 444,99 Lei

adidasNEMEZIZ 18.2 FG

379,99 Lei(28%) 269,99 Lei

adidasX 18.3 FG