adidas FREELIFT HOODIE ENTRY

Hanorac sport de bărbați (1132158456)

Descriere

adidas FREELIFT HOODIE ENTRY

Hanorac sport de bărbați adidas FREELIFT HOODIE ENTRY, perfect pentru antrenamente realizate în vreme rece sau dimineața. Este conceput pentru a oferi o mișcare dinamică. Model original, confecționat din material moale, care evacuează transpirația de la corp, menținând astfel corpul uscat.

  • buzunare laterale cu fermoar
  • închidere cu fermoar
  • glugă ergonomică
  • material care absoarbe transpirația CLIMALITE®
  • construcție FreeLift Pattem pentru posibilitate de mișcare a mâinilor deasupra capului
  • mâneci lungi cu părți din fleece în zonele pe lână coate

Specificaţii

Numărul articolului 1132158456
Cod producător CX0172
Material 75% poliester, 25% viscoză
Colecţii adidas Performance

Colecţii

adidas Performance

Produsele etichetate cu marca adidas Performance urmează filosofia fondatorului companiei adidas, Adi Dassler. Scopul său principal și motivația a fost de a oferi sportivilor produse superioare. adidas Performance oferă acum îmbrăcăminte funcțională și pantofi de sport pentru o gamă largă de sporturi, cum ar fi: de alergare, fotbal, outdoor, antrenament, baschet, tenis, volei și mai multe. Prin combinarea celor mai noi tehnologii și materiale revoluționare, rezultă produse care ajută sportivii să depășească limitele propriilor posibilități. Colecția adidas Performance este ceva pentru toată lumea - de la iubitorii sporturilor de agrement până la sportivi de top.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

209,99 Lei(31%) de la 142,99 Lei

adidasGALAXY 3 M

69,99 Lei(48%) 35,99 Lei

ColumbiaPERFORMANCE RUNNING

114,99 Lei(21%) 89,99 Lei

adidasD2M COOL SHO WV

99,99 Lei(35%) 64,99 Lei

adidasCLIMALITE CAP BL

Produse alternative